ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ > ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 4/5/2013 10:04
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ

Ενας Ελληνας ρίχνει φως στον γενετικό μηχανισμό του συνδρόμου Ντάουν

Για πρώτη φορά ένας διακεκριμένος Ελληνας επιστήμονας της διασποράς, ο Στυλιανός Αντωναράκης, καθηγητής...

START UP MADE IN GREECE

Χ. Θεοχάρης: Ερχονται μέτρα για τη στήριξη των startup

Ο Χάρης Θεοχάρης αναφέρθηκε σε μετρήσεις που δείχνουν ότι το 30% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα επιχειρούν...

SUCCESS STORIES

Λάβδας: Το όνειρο της οδού Κεραμεικού ταξιδεύει στις αγορές του εξωτερικού

Δύο συνέταιροι, το 1953, αποφασίζουν να δημιουργήσουν την πρώτη μικρή μονάδα καραμελοποιίας στην οδό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΙΧ: Προς κατάργηση ο Φόρος Πολυτελείας

Ο Φόρος Πολυτελείας επιβάλλεται κατά τον εκτελωνισμό καινούριων ή εισαγόμενων μεταχειρισμένων Ι.Χ. με...

ΑΚΙΝΗΤΑ

Αλλαγές στο σύστημα πώλησης ακινήτων

Ο συμβολαιογράφος υποχρεούται να ελέγχει και να βεβαιώνει την ακρίβεια των στοιχείων , να θεωρεί την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Υγρά απόβλητα: Λύση με σεβασμό στο περιβάλλον

«Η κατασκευή του ΚΕΛΨ, που από κάποιους είχε λοιδορηθεί ως φαραωνικό έργο, αποτελεί την πλέον...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

WhatsApp: Ξεπέρασε τα 500 εκατ. χρήστες

Οπως ανακοίνωσε ο συνιδρυτής της WhatsApp, Τζαν Κουμ, μέσω του μπλογκ του, οι ενεργοί χρήστες της υπηρεσίας...

ΥΓΕΙΑ

Καθησυχαστικοί Γεωργιάδης και ΚΕΕΛΠΝΟ για τον κοροναϊό mers

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος ανησυχίας για τη διασπορά του κοροναϊού mers στη χώρα μας, τόνισε ο...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Δάνειο ως 800.000 € με χαμηλό επιτόκιο για επενδύσεις και κεφάλαιο κίνησης

Δάνειο ως 800.000 € με χαμηλό επιτόκιο για επενδύσεις και κεφάλαιο κίνησης

Δάνεια ως 800.000 ευρώ προσφέρει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για κεφάλαιο κίνησης και επενδύσεις με επιδοτούμενο επιτόκιο το πρόγραμμα Επιχειρηματική Επανεκκίνηση.

Συγκεκριμένα, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα μπορούν να λάβουν δάνειο για κεφάλαιο κίνησης 4ετούς διάρκειας έως 300.000 ευρώ και δάνειο για επενδύσεις 5ετούς-10ετούς διάρκειας έως 800.000 ευρώ με επιτόκιο 4,5%.

Το νέο ταμείο έχει στη διάθεση του 550 εκατ. Ευρώ, τα οποία προέρχονται από τη συνεπένδυση μεταξύ του ΕΤΕΑΝ (Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης) και τραπεζών και διαμορφώνεται στο 1:1. Δηλαδή 275 εκατ. ευρώ από τη συμμετοχή της ΕΤΕΑΝ, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και εθνικών πόρων και άλλα 275 εκατ. ευρώ από τις 14 τράπεζες που θα συμμετάσχουν.

Μπορούν να ενταχθούν όσοι έχουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, ενώ θα μπορούν να ενταχθούν και όσες έχουν υπαχθεί και σε άλλα προγράμματα αλλά και στον επενδυτικό νόμο.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν άμεσα να απευθύνονται στη συνεργαζόμενη τράπεζα της επιλογής τους για την υποβολή αίτησης.

Δάνειο ως 800.000 € με χαμηλό επιτόκιο για επενδύσεις και κεφάλαιο κίνησης

Η Δράση έχει ως στόχο την προώθηση της επιχειρηματικότητας, τη διευκόλυνση της πρόσβασης των επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση, την ενίσχυση των επενδύσεων μέσω της παροχής δανείων με ευνοϊκούς όρους.

Σημειώνεται ότι το κόστος των δανείων που θα χορηγηθούν από τη συγκεκριμένη δράση είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τις επιχειρήσεις καθώς, λόγω της σχέσης συνεπένδυσης μεταξύ Ταμείου και τραπεζών (1:1) και δεδομένου ότι τα κεφάλαια του Ταμείου Επιχειρηματικότητας εισφέρονται άτοκα, η επιτοκιακή επιβάρυνση περιορίζεται στο 50% του κατά περίπτωση ισχύοντος επιτοκίου τραπεζικού δανεισμού της επιχείρησης.

Επιλέξιμες για χρηματοδότηση είναι οι υφιστάμενες και υπό ίδρυση πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις των επιλέξιμων οικονομικών κλάδων που αναπτύσσουν βιώσιμη επιχειρηματική δράση στην ελληνική επικράτεια.

Τα δάνεια θα παρέχονται με ευνοϊκούς όρους και θα αφορούν:

α) δάνεια επιχειρηματικής ανάπτυξης ειδικού σκοπού (κεφάλαια κίνησης), με εύρος από 10.000 ευρώ έως 300.000 ευρώ ανάλογα με τις λειτουργικές ανάγκες της επιχειρήσεως, ενώ η διάρκεια αποπληρωμής τους δεν θα υπερβαίνει τους 48 μήνες.

β) σε δάνεια που χρηματοδοτούν επενδυτικά σχέδια επιχειρήσεων με εύρος που θα διαμορφώνεται από 10.000 ευρώ έως 800.000 ευρώ, με διάρκεια 5-12 έτη και δυνατότητα περιόδου χάριτος από 6 μήνες έως 2 έτη, ανάλογα με το χρόνο υλοποίησης της επένδυσης. Συγκεκριμένα τα δάνεια αφορούν σε επενδυτικά σχέδια που:
• υπάχθηκαν στον Ν.3299/2004
• εντάχθηκαν σε άλλα προγράμματα κρατικής ενίσχυσης
• δεν εντάχτηκαν σε προγράμματα κρατικής ενίσχυσης και δεν έχουν υλοποιηθεί

Συνεργαζόμενες Τράπεζες για τη Δράση ΤΕΠΙΧ - Επιχειρηματική Επανεκκίνηση:
-Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
-Alpha Τράπεζα
-Eurobank
-Νέα Proton Τράπεζα
-Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 • Δάνειο ως 800.000 € με χαμηλό επιτόκιο για επενδύσεις και κεφάλαιο κίνησης
 • Δάνειο ως 800.000 € με χαμηλό επιτόκιο για επενδύσεις και κεφάλαιο κίνησης

Scott
Σάββατο
14:49
00
Τελειώστε τις οικονομικές ανησυχίες σας σήμερα : Μπορώ να χαμογελάσω με αυτό το Θεό Φοβούμενος άνθρωπος που έλαβε δάνειο ύψους € 76. 000 και δύο από τους συναδέλφους μου έχουν επίσης λάβει δάνεια από αυτόν τον άνθρωπο , χωρίς καμία δυσκολία. Σας συμβουλεύω να μην επιλέξει το λάθος άτομο , αν πραγματικά ισχύουν για ένα δάνειο μετρητών για το έργο σας και κάθε άλλο. Έχω δημοσιεύσει αυτό το μήνυμα επειδή Sir. James Λευκό με έκανε να νιώθω ευλογημένος με το δάνειό του. Είναι μέσα από ένα φίλο που γνώρισα αυτό το ειλικρινής και γενναιόδωρη Θεός φοβούμενος τον άνθρωπο που με βοήθησε να πάρει αυτό το ταμείο δάνειο για να ρυθμίσει τη ζωή σας , σας χρειάζεται οικονομική βοήθεια , Είστε κολλημένοι , Δεν παρέχεται πρόσβαση σε τραπεζικές πιστώσεις , ή δεν έχουν το όφελος μιας τράπεζας , θα πρέπει να χρηματοδοτήσει την κατασκευή σας , την ανάπτυξη ακινήτων , δημιουργώντας τη δική σας επιχείρηση μέχρι την προσωπική επιχείρησή σας , έχετε δει και πρέπει να κάνει τα χρήματα , μια κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς ή τα χρέη. Γι αυτό σας συμβουλεύω εκεί έξω για να παρακαλούμε να επικοινωνήσετε και να σας γνωρίσουμε για τις υπηρεσίες σας ρωτήσω γι αυτόν. Διεύθυνση επικοινωνίας του : jameswhitefinancehom e@yahoo. com ή jameswhitefinancehom e@outlook. com Επικοινωνήστε με αυτόν για περισσότερες πληροφορίες , να είναι σαφής και ειλικρινής.
John Mclondon
Τετάρτη
1:13
00
ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ επιχειρηματικό δάνειο; ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ; Σκοπεύετε ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟ; ON ποιο σκοπό; ΑΥΤΟ είναι να ενημερώσει το κοινό ότι ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ δώσει δάνειο με χαμηλό επιτόκιο. Είμαστε καταχωρηθεί και κυβερνήσεων ενέκριναν ΔΑΝΕΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ firm. we δώσει δάνειο ΣΕ ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ DOWN. THIS είναι μια ευκαιρία για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας και να πληρώσετε ΟΛΕΣ μύστες. ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ να διαβιβάσει ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΕΣΩ E-MAIL (johnmclondoninvestm ent@hotmail. co. uk) ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΠΟΣΟ ΔΑΝΕΙΟΥ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΡΑΤΟΣ: ΧΩΡΑ: ΤΗΛΕΦΩΝΟ: Διάρκεια Δανείου: ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ: Παρακάτω είναι οι πληροφορίες που απαιτούνται για να προχωρήσει περαιτέρω με το δάνειο συναλλαγή. Αναμένω την επείγουσα σας απαντήσει.
James smith
Τρίτη
12:22
00
Το όνομά μου είναι ο κ. James Smith, είμαι ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα που δίνουν έξω δάνεια σε ιδιώτες και επιχειρήσεις ιδιώτες. Έχετε απορριφθεί με τόσες πολλές τράπεζες; Μήπως χρειάζονται χρηματοδότηση για να συστήσετε την επιχείρησή σας; Μήπως χρειάζονται χρηματοδότηση για την επέκταση της επιχείρησής σας; Ή μήπως θα πρέπει να έχετε ένα προσωπικό δάνειο; Δανειολήπτες DATA ΕΝΤΥΠΟ 1) ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ 2) SEX 3) ΧΩΡΑ ΣΑΣ 4) ΣΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ 5) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ 6) ΤΗΛΕΦΩΝΟ 7) ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 8) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 9) ΣΚΟΠΟΣ 10) ΔΑΝΕΙΟ ΑΙΤΗΣΗ 11) ΔΑΝΕΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα james. smithfund@gmail. com Με τις καλύτερες ευχές Ο κ. James smith
James smith
Τρίτη
12:22
00
Το όνομά μου είναι ο κ. James Smith, είμαι ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα που δίνουν έξω δάνεια σε ιδιώτες και επιχειρήσεις ιδιώτες. Έχετε απορριφθεί με τόσες πολλές τράπεζες; Μήπως χρειάζονται χρηματοδότηση για να συστήσετε την επιχείρησή σας; Μήπως χρειάζονται χρηματοδότηση για την επέκταση της επιχείρησής σας; Ή μήπως θα πρέπει να έχετε ένα προσωπικό δάνειο; Δανειολήπτες DATA ΕΝΤΥΠΟ 1) ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ 2) SEX 3) ΧΩΡΑ ΣΑΣ 4) ΣΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ 5) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ 6) ΤΗΛΕΦΩΝΟ 7) ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 8) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 9) ΣΚΟΠΟΣ 10) ΔΑΝΕΙΟ ΑΙΤΗΣΗ 11) ΔΑΝΕΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα james. smithfund@gmail. com Με τις καλύτερες ευχές Ο κ. James smith
Mr Gerrad
Δευτέρα
19:15
00
Εμείς παροχή οικονομικής βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη των δανείων και να δώσει το δάνειο με επιτόκιο 2% ετησίως. Κάνουμε δανείου μας στις ακόλουθες κατηγορίες: δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο σχολείο, το σπίτι δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο και προσωπικό δάνειο. Αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο cashierslenders@gmai l. com και να πάρετε πίσω σε μας με τις πληροφορίες που είναι πιο κάτω: όνομα: διεύθυνση: Κατάσταση: χώρα: Ποσό που απαιτείται: Διάρκεια Δανείου: Σκοπός του δανείου: Έτσι θέλουμε να έρθουν πίσω σε μας τώρα, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με τη μεταφορά του δανείου σας, καθώς και. ευγενικά ο κ. Gerrad
Ricardo Ibarra Fernandez
Τρίτη
3:38
00
ΠΡΟΣΟΧΗ: Είμαστε Πιστοποιημένο δανειστής δανείου που βασίζεται σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε όλα τα είδη των δανείων τόσο σε προσωπικό όσο και στεγαστικών δανείων για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ενδιαφερόμενο πρόσωπο θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω: info. rif. servicees@gmail. com Regards Mr. Ricardo Ibarra Fernandez Funding Manager. info. rif. servicees@gmail. com
Mr Ben Smith
Παρασκευή
3:57
00
Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο οποιουδήποτε είδους παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ultimatehomefunds @ gmail. Για περισσότερες έρευνα. δίνουμε έξω δάνειο με επιτόκιο 3% και η υπηρεσία μας είναι γρήγορη. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και να πάρει μεγάλη επιθυμητό δανείου σας ultimatehomefunds@gm ail. com ΑΙΤΗΣΗ 1. Πλήρες όνομα,,,,,,,,,,,,,,, ,, 2. Sex,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,, 3. Ηλικία,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,, 4. χώρα,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,, 5. επάγγελμα,,,,,,,,,,, ,,,,,,, 6. Ποσό δανείου που απαιτείται,,,,,,,,,, ,,,,,,,, 7. Διάρκεια του δανείου,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,, 8. τον αριθμό τηλεφώνου. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , 9. μηνιαίο εισόδημα,,,,,,,,,,,, ,,,,,,, 10. country φερμουάρ και κωδικό αφίσα. . . . . . . . . . . . . . ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ να χαμογελάσουν και πάλι.
Mr Ben Smith
Παρασκευή
3:57
00
Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο οποιουδήποτε είδους παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ultimatehomefunds @ gmail. Για περισσότερες έρευνα. δίνουμε έξω δάνειο με επιτόκιο 3% και η υπηρεσία μας είναι γρήγορη. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και να πάρει μεγάλη επιθυμητό δανείου σας ultimatehomefunds@gm ail. com ΑΙΤΗΣΗ 1. Πλήρες όνομα,,,,,,,,,,,,,,, ,, 2. Sex,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,, 3. Ηλικία,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,, 4. χώρα,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,, 5. επάγγελμα,,,,,,,,,,, ,,,,,,, 6. Ποσό δανείου που απαιτείται,,,,,,,,,, ,,,,,,,, 7. Διάρκεια του δανείου,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,, 8. τον αριθμό τηλεφώνου. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , 9. μηνιαίο εισόδημα,,,,,,,,,,,, ,,,,,,, 10. country φερμουάρ και κωδικό αφίσα. . . . . . . . . . . . . . ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ να χαμογελάσουν και πάλι.
Mr Ben Smith
Παρασκευή
3:57
00
Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο οποιουδήποτε είδους παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ultimatehomefunds @ gmail. Για περισσότερες έρευνα. δίνουμε έξω δάνειο με επιτόκιο 3% και η υπηρεσία μας είναι γρήγορη. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και να πάρει μεγάλη επιθυμητό δανείου σας ultimatehomefunds@gm ail. com ΑΙΤΗΣΗ 1. Πλήρες όνομα,,,,,,,,,,,,,,, ,, 2. Sex,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,, 3. Ηλικία,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,, 4. χώρα,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,, 5. επάγγελμα,,,,,,,,,,, ,,,,,,, 6. Ποσό δανείου που απαιτείται,,,,,,,,,, ,,,,,,,, 7. Διάρκεια του δανείου,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,, 8. τον αριθμό τηλεφώνου. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , 9. μηνιαίο εισόδημα,,,,,,,,,,,, ,,,,,,, 10. country φερμουάρ και κωδικό αφίσα. . . . . . . . . . . . . . ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ να χαμογελάσουν και πάλι.
lewis kent
Παρασκευή
11:00
00
FIDELITYLOANFIRM Business Registration No : 53149480B Αριθμός Licensed : 32/2013 EMAIL : FIDELITY. LOAN @ OUTLOOK. COM Γεια σας , Είμαστε μια νόμιμη έγκριτο δανειστή χρημάτων. Να πάρει ένα νόμιμο δάνειο ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα σε πελάτες που έχουν οικονομικά στις ανάγκες. Nationwide δανειστές δανείου έχει διαπιστευθεί από το συμβούλιο δανειστή s για να δώσει δάνεια με 3 % σε τοπικούς και διεθνείς πελάτες. Έχουμε το προνόμιο να ανταποκριθούν στις οικονομικές ζήτημα needs. The σας της πίστωσης θα πρεπε να σας σταματήσει από το να πάρει το δάνειο που χρειάζεστε και έχετε κάνει τη διαφορά στη βιομηχανία δανεισμού. Δίνουμε έξω δανείου κυμαίνονται από US $ 1 000. 00 στο μέγιστο 5. 000 δολάρια ΗΠΑ , 000. 00 σε άτομα που έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια , που έχουν μια κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς , να επενδύσουν στις επιχειρήσεις κλπ. Παροχή υπηρεσιών περιλαμβάνουν : * αναχρηματοδοτεί * Αρχική Βελτίωση * Δάνειο Επενδύσεων * Ενοποίηση χρέους * Επιχειρηματικά Δάνεια * Προσωπικά Δάνεια * Διεθνή δάνεια. Μετά την απάντηση, παρακάτω είναι έντυπο της αίτησης δανείου 1. Ονοματεπώνυμο. . . . . 2. Διεύθυνση Επικοινωνίας. . . . . 3. Χώρα. . . . . . 4. Μέλος. . . . . . . . 5. Επάγγελμα. . . . . 6. Τηλέφωνο. . . . 7. Ηλικία. . . . . 8. Σκοπός του δανείου. . . . . 9. Οικογενειακή κατάσταση. . . 10. Sex. . . . . . . . 11. Ποσό που απαιτείται. . . . . . 12. Διάρκεια Δανείου. . . . . . . . Σε αναγνώριση αυτών των στοιχείων , θα σας στείλω μια καλά υπολογισμένη Όροι και Προϋποθέσεις για το ποσό που απαιτείται. Με φιλικούς χαιρετισμούς , Ο κ. lewis kent
Mr Anderson
Παρασκευή
9:46
00
Αποκτήστε ένα δάνειο σήμερα στο χαμηλό ποσοστό ισχύουν τώρα τα δάνεια δίνονται με ρυθμό 3 % ισχύει πλέον αυτό μπορεί να αυξήσει την επιχείρησή σας σε μεγαλύτερο hight. Προσφέρουμε δάνειο για τις επιχειρήσεις και την προσωπική τους ανθρώπους , αν χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσει μια επιχείρηση ή δάνειο για να πληρώσει μακριά τους λογαριασμούς επικοινωνήστε μαζί μας μέσω (georgeanderson. loanfirm255@gmail. com) τώρα και να πάρει ένα δάνειο από την εταιρεία μας. . . έχω καταστήσει τις καλύτερες υπηρεσίες δανείου. προσφορά δανείου
Jim
Παρασκευή
17:22
00
Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για την επιχείρησή σας ή για να εξοφλήσει το χρέος σας, ενδιαφερόμενα αιτών θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα στο org. jb12@qq. com για περισσότερες πληροφορίες JB οικονομική ομάδα της εταιρείας ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 22 St Shfield Βέλγιο, EC1A 9LB Ηνωμένο Βασίλειο. Καλέστε μας από το Ηνωμένο Βασίλειο: ( 447035947330) Βέλγιο (03. 266. 468. 733)
Harvard Smith
Σάββατο
4:04
00
Γεια σας , είμαι ο κ. Χάρβαρντ Smith , ένας ιδιώτης δανειστής δανείου που δίνει χρόνο ζωής δάνεια ευκαιρία. Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να καθαρίσετε τα χρέη σας ή χρειάζεστε ένα δάνειο κεφαλαίου να βελτιώσει την επιχείρησή σας ; έχετε απορριφθεί από τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών οργανισμών ; Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο σταθεροποίησης ή μια υποθήκη ; αναζήτηση όχι περισσότερο , όπως είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά προβλήματά σας ένα πράγμα του παρελθόντος. Εμείς ταμεία δανείων σε ιδιώτες που έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια , που έχουν μια κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα να πληρώσουν τους λογαριασμούς , να επενδύσουν στις επιχειρήσεις σε ποσοστό 2 %. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να σας ενημερώσω ότι έχουμε καταστήσει αξιόπιστη και δικαιούχων βοήθειας και θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουμε μια loan. So επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail : harvardsmithloans@gm ail. com DATAS Δανειοληπτών ?1 ) Ονοματεπώνυμο :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?2 ) Χώρα :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?3 ) Διεύθυνση :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?4 ) Κράτος :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?5 ) Φύλο :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?6 ) Οικογενειακή Κατάσταση :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?7 ) Επάγγελμα :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?8 ) Τηλέφωνο :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?9 ) Επί του παρόντος, τη θέση σε ισχύ της εργασίας :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?10 ) Μηνιαίο εισόδημα :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?11 ) Ποσό δανείου χρειάζονται :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?12 ) Διάρκεια Δανείου :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?13 ) Σκοπός του Δανείου :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?14 ) Θρησκεία :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Harvard Smith
Παρασκευή
1:49
00
Γεια σας , είμαι ο κ. Χάρβαρντ Smith , ένας ιδιώτης δανειστής δανείου που δίνει χρόνο ζωής δάνεια ευκαιρία. Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να καθαρίσετε τα χρέη σας ή χρειάζεστε ένα δάνειο κεφαλαίου να βελτιώσει την επιχείρησή σας ; έχετε απορριφθεί από τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών οργανισμών ; Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο σταθεροποίησης ή μια υποθήκη ; αναζήτηση όχι περισσότερο , όπως είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά προβλήματά σας ένα πράγμα του παρελθόντος. Εμείς ταμεία δανείων σε ιδιώτες που έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια , που έχουν μια κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα να πληρώσουν τους λογαριασμούς , να επενδύσουν στις επιχειρήσεις σε ποσοστό 2 %. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να σας ενημερώσω ότι έχουμε καταστήσει αξιόπιστη και δικαιούχων βοήθειας και θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουμε μια loan. So επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail : harvardsmithloans@gm ail. com DATAS Δανειοληπτών ?1 ) Ονοματεπώνυμο :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?2 ) Χώρα :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?3 ) Διεύθυνση :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?4 ) Κράτος :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?5 ) Φύλο :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?6 ) Οικογενειακή Κατάσταση :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?7 ) Επάγγελμα :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?8 ) Τηλέφωνο :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?9 ) Επί του παρόντος, τη θέση σε ισχύ της εργασίας :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?10 ) Μηνιαίο εισόδημα :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?11 ) Ποσό δανείου χρειάζονται :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?12 ) Διάρκεια Δανείου :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?13 ) Σκοπός του Δανείου :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?14 ) Θρησκεία :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ?
daniel godleads
Τετάρτη
2:42
00
ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ; ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ! Ακάλυπά επιχειρησιακά και προσωπικά δάνεια. . . ? LOW ΤΕΛΗ! ? Πάρτε Εγκρίθηκε σε 1-2 ημέρες! ? Ανταγωνιστικά Επιτόκια! ? ΟΧΙ Collateral χρειάζεται! ? Ελάχιστη Τεκμηρίωση! ? Ασφαλής και Εμπιστευτικό ? ΟΧΙ Προπληρωμής πέναλτι! ? ΟΧΙ Τέλη Εφαρμογή! ? Προσωπικό Δάνειο $ 5. 000 - $ 200. 000 ? Επιχειρηματικό Δάνειο $ 10. 000 - $ 5,000,000. Email: pacesettersloancentr e@hotmail. com
dennison
Πέμπτη
23:56
00
Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να λύσουν τις οικονομικές ανάγκες σας; προσφέρουμε τα δάνεια που κυμαίνονται από 5,000. 00 έως 250,000,000. 00 Γεια σας, είμαστε αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική, δεν πιστωτικό έλεγχο και να προσφέρει 100% σίγουρη δάνεια σε ξένο κατά τη διάρκεια όλων των εποχών εδώ. Μπορούμε επίσης να εκδώσει ένα δάνειο σε ευρώ, στερλίνα και δολάριο ισοτιμία όλων των δανείων είναι 2%, αν σας ενδιαφέρει να πάρει πίσω σε μας μέσω josedennison007@gmai l. com. with τις ακόλουθες πληροφορίες: Το όνομά σας: Χώρα: Πόλη: Διεύθυνση: απαιτούμενη ποσότητα : χρονική διάρκεια: Ηλικία: Φύλο: Επάγγελμα: Τηλέφωνο κανένας: σας ευχαριστώ. Mr. jose
Rev Paul K Fisher
Παρασκευή
12:07
00
Hello, I am from World Wide Financial Service and we offer loan to persons who are in need of financail help. We also assist cooperate financial agents for any kind of business financing and my company is faster and safer in any kind of business. We also offer Loans to individuals in estate, Firms and cooperate bodies at 3% interest rate monthly base with a month period of grace , As a registered loan lender. We render secured services to all our clients we also render any kind of businesses loan terms with Loan amount between the sum of 3,000. 00 to 100,000,000. 00. for developing businesses or personal. We Offer The Following Kinds Of Loans 1,Personal Loans 2,Business Loans 3,Consolidation Loan 4,Establishment of Business. 5,Establishment of schools 6,financail needs. 7,Establishment of companies. and other financail needs. LOAN APPLICATION FORM Your Full Name: Address: Country: State: Loan Amount: Sex: Loan Duration: Phone Number: Fax: Specific date you need the loan : NOTE:This are needed before we can proceed with the transaction of the loan okay. World Wide Financial Service IS CERTIFIED,CREDIBLE AND APPROVED BY GOVERNMENT POLICY. Email:worldwidefinan cialservice@yahoo. in Rev Paul K Fisher
Ο κ. Oziba Randy
Τρίτη
6:24
00
Γεια σου, Ψάχνετε για ένα επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, σπίτι, δάνειο αυτοκινήτων, φοιτητικά δάνεια, τα δάνεια σταθεροποίησης χρέους, ακάλυπτων δανείων, επιχειρηματικών κεφαλαίων, κλπ. . . Ή έχετε αρνηθεί ένα δάνειο από μια τράπεζα ή ένα χρηματοπιστωτικό διαμόρφωση ενός ή περισσοτέρων πιστωτικών reasons. You μάλλον τις λύσεις τους! Είμαι ένας τίμιος άνθρωπος, ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα, τη χορήγηση δανείων σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε ένα χαμηλές και προσιτές επιτόκιο 2%. Σας ενδιαφέρει; Επικοινωνήστε μαζί μας για την αντιμετώπιση του δανείου για να ακολουθήσει τη μεταφορά εντός 48 ωρών. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ozibarandy@hotmail. com Λεπτομέρειες Εφαρμογής Όνομα: Ημερομηνία Γέννησης: Φύλο: Οικογενειακή κατάσταση: διεύθυνση: τοποθεσία Κατάσταση: Ταχυδρομικός κώδικας: χώρα: Τηλέφωνο: E-mail: Μέλος Σκοπός του δανείου: Ποσό δανείου: Διάρκεια Δανείου: Καθαρό μηνιαίο εισόδημα. Πίσω σε μένα το συντομότερο δυνατόν με τα παραπάνω στοιχεία για περισσότερες πληροφορίες. Ελπίζω να σας ακούσουμε. Ευχαριστώ και ο Θεός να σας ευλογεί, Ο κ. Oziba Randy
greg patrick
Τρίτη
0:57
00
Αγαπητέ Αιτών , Είμαι ο κ. , Greg Patrick διευθύνων σύμβουλος Greg Patrick Δάνεια Limited, Greg Patrick επενδυτικά δάνεια προσφέρουν δάνεια σε άτομα ιδιώτες και επιχειρήσεις, καθώς και την παροχή υπηρεσιών εμπιστοσύνης και επένδυση για ένα ευρύ φάσμα πελατών / υποψηφίων σε ποσοστό προσιτή επιτόκιο 2 % με ελάχιστο ποσό του δανείου ( $ 5,000. 00 USD ) στο μέγιστο ποσό του δανείου ( $ 50,000. 000. 00 USD ) σε η διάρκεια ενός έτους έως 50 ετών. Η αποστολή της εταιρείας είναι να παρέχουν στα άτομα και οργανώσεις συνεργασίας, που χρειάζονται για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες να τους βοηθήσει να καλύψουν τις ανάγκες , τις προσδοκίες τους και να συμβάλει στη βελτίωση της οι ζωές των πελατών μας και των κοινοτήτων τους. Ned δάνεια , έχει περίπου 24 ώρες την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Παρακαλώ συμπληρώστε αυτή τη σύντομη φόρμα αίτησης όλα τα δεδομένα σωστά. Προσωπικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο:. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Διεύθυνση :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ημερομηνία γέννησης :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Χώρα :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Οικογενειακή Κατάσταση :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Πόλη :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Τηλέφωνο :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Κωδικός :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Φύλο :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Email επικοινωνίας: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Μηνιαίο εισόδημα :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ : ( Α) Ποσό δανείου :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ( Β ) Διάρκεια :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ( C ) είδος της εγγύησης ( εάν υπάρχουν ). . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ( Δ ) Σκοπός του δανείου. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . δήλωση Me. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Δηλώνει ότι οι πληροφορίες αυτές παρέχονται από μένα είναι πραγματική και νόμιμη εάν υπάρχει οποιαδήποτε μορφή παράπτωμα κατά τη συναλλαγή
smith benson
Πέμπτη
19:15
00
Μήπως χρειάζεστε ιδιωτική ή επιχειρηματική Credit για διάφορους σκοπούς; μπορούμε σας δανείσει αυτό Credit σε ποσοστό 3% Εάν ναι, Επικοινωνήστε μαζί μας για σας Όνομα: Ποσό που απαιτείται: διάρκεια: χώρα τηλέφωνο: ηλικία: απαντήσει smithbenson1234@gmai l. com Ευχαριστίες και ευχές.
1 2 3 4επόμενη σελίδα »

'Ονομα:E-mail:
Μήνυμα:

Τα μηνύματα τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
10:30
OIKONOMIA
  ΑΓΟΡΕΣ
  Λ. ΑΜΕΡΙΚΗΕΥΡΩΠΗΒ. ΑΜΕΡΙΚΗΑΣΙΑ
  ΛΟΝΔΙΝΟ FTSE 100 6677.01 -0.07%
  ΠΑΡΙΣΙ CAC 40 4469.81 -0.32%
  ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ DAX 9588.61 -0.12%
  ΜΟΣΧΑ RTS 1174.14 -0.4%  ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

  ΑΤΖΕΝΤΑ

  Israel Galvan: Το φλαμένκο επαναστατεί!

  O διάσημος Ισπανός χορευτής και χορογράφος Ισραέλ Γκαλβάν...

  Blasted: Γιατί διψούν απελπισμένα οι άνθρωποι;

  Ας ηχήσει η καμπάνα που ακόμα ηχεί, Η...

  Η "Νυχτερίδα" του Στράους στη Λυρική Σκηνή

  Η Νυχτερίδα, η δημοφιλέστατη οπερέτα του Γιόχαν Στράους...


  ΣΙΝΕΜΑ

  Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

  Η Πεντάμορφη και το Τέρας

  1870. Η ζωή ενός εμπόρου διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, όταν ένα άκαρδο Τέρας τον καταδικάζει σε θάνατο, επειδή έκλεψε ένα τριαντάφυλλο. Η κόρη του εμπόρου, Μπελ, αποφασίζει να θυσιαστεί στη θέση του...

  ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  Αμεσης βοήθειας

  Αμεση Δράση Αστυνομίας: 100
  Αμεση Δράση Λιμενικού: 108
  Πυροσβεστική: 199
  Τροχαία Αττικής: 2105230101 & 110-155
  Τροχαία Aθηνών: 2105230111
  Τροχαία Πειραιώς: 2104113832
  Δασική Υπηρεία: 191
  Τουριστική Αστυνομία: 171
  Κέντρο Αμεσης Βοήθειας: 166
  Εφημερεύοντες Γιατροί: 1434
  Εφημ/ντα Νοσοκομεία: 1434
  Φαρμακεία: 1434
  Δηλητηριάσεως: 2107793777
  Σταθ. Α' Βοηθ. ΙΚΑ: 184, 2106467811
  Υπ. Υγείας: 2105223246
  Υπ. Πρόνοιας: 2105225079
  Αγορανομία: 2103217056
  Yπ. Δίωξης Ναρκωτικών: 109

  Bλάβες

  ΕΥΔΑΠ: 1022
  ΔΕΗ (Αθήνα): 1253
  ΔΕΗ (Πειραιά): 1254
  Βλάβες ΟΤΕ: 121

  Δημόσιες υπηρεσίες

  ΙΝΚΑ: 1721-2103633976
  ΤΕΒΕ: 2105285500
  ΟΑΕΔ: 2109989000
  ΟΓΑ: 2103322100
  ΚΕΠ: 1564
  Υπηρεσία «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» 1502
  Υπ. Ανάπτυξης: 1520
  Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: 1520
  Προεδρία Δημοκρατίας: 2107283111
  Boυλή των Ελλήνων: 2103707000
  Δήμος Αθηναίων: 2105277000
  Δήμος Πειραιώς: 2104194000

  Συγκοινωνίες

  Λιμεναρχείο Πειραιά: 2104147800/4172675
  Λιμεναρχείο Ραφήνας: 22940/28888
  Λιμεναρχείο Λαυρίου: 22920/25249
  Λιμεναρχείο Αγ. Κων/νου: 22350/31759
  Πλοία Αργοσαρωνικού: 2104593162
  Πλοία εσωτερικού: 2104593000
  Πλοία εξωτερικού: 2104530974
  Ολυμπιακή κρατήσεις: 2109666666
  Αegean Αirlines: 8011120000 (από κινητό 210-6261000)
  Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: 3530000
  Τρένα ΟΣΕ: 2105297777
  Δρομολόγια τρένων εξωτερικού: 147
  Λεωφορεία στ. Κηφισού: 2105124910
  Λεωφορεία. στ. Λιοσίων: 2108317179-8317153
  Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: 185

  Κοινωνικές υπηρεσίες

  Τηλεφωνικό κέντρο για ραντεβού ΙΚΑ: 184
  Τηλεφωνική Γραμμή ΑΙDS: 2107222222
  Συμβουλευτικοί σταθμοί ΑΙDS: 2107239945
  SOS Γιατροί: 1016
  ΟΚΑΝΑ: 2108898200
  Γραμμή Απεξάρτησης: 2103617089
  Κέντρο Αιμοδοσίας: 2108257425
  Γιατροί χωρίς σύνορα: 2105200500, 8213704
  Γιατροί του Κόσμου: 2106440400, 8233653
  Κέντρο κακοποιημένων γυναικών: 2105244657
  Γραμματεία ισότητας: 2103315291
  Γραμμή ζωής SΟS: 175
  Χαμόγελο του Παιδιού: 1056
  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 2103613848
  Κέντρο εξυπηρέτησης κωφών: 2108815555
  Κτηνιατρική κλινική: 2109813604, 3625644
  Τηλεφωνικό κέντρο για λακκούβες: 1521
  Η γραμμή του δημότη: 195

  Διάφορα

  Δελτίο καιρού: 1448
  ΟΠΑΠ: 2105798000
  Ο.Δ.Ι.Ε.: 2299081000

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Αμεση Δράση: 100
  Στρατονομία: 2310270845
  Πυροσβεστική: 199
  Λιμενικό: 2310531505
  Κέντρο Αμ. Βοήθειας: 166
  Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία: 1434
  Οδική βοήθεια: 104
  Βλάβες ΔΕΗ: 2310729752
  Βλάβες Υδρευσης: 2310207345
  ΟΣΕ Τρένα: 2310517517, 517518
  Υπεραστικά Λεωφορεία: 142
  Δελτίο Καιρού: 149
  Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης: 2310379000
  Νομαρχία: 2310428536
  Δημαρχείο: 238321
  Πανεπιστήμιο: 2310996000
  Εισαγγελία: 2310520235

  LIFESTYLE

  SITEMAP