ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 27/3 22:16
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


«ΒΑΣΙΛΙΑΣ» ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

Ο Ελληνοαμερικανός Τζιμ Γιαννόπουλος νέο «αφεντικό» της Paramount Pictures

Ο Ελληνοαμερικανός Τζιμ Γιαννόπουλος νέο «αφεντικό» της Paramount Pictures

Στο «τιμόνι» ενός από τα μεγαλύτερα χολιγουντιανά στούντιο, τηςParamount Pictures, θα βρεθεί ο Ελληνοαμερικανός Τζιμ Γιανόπουλος, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της κινηματογραφικής βιομηχανίας τα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση έγινε από την Viacom, στην οποία ανήκει η εταιρεία παραγωγής.

Ο Γιαννόπουλος θα αναλάβει πρόεδρος και CEO της Paramount Pictures στις 3 Απριλίου και θα επιβλέπει τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές παγκοσμίως, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι ο Τζιμ Γιαννόπουλος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και έχει ξεχωρίσει με τη δραστηριότητά του στο Χόλιγουντ εδώ και τρεις δεκαετίες.

Τι περιλαμβάνει το ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό του; Επί 16 χρόνια διετέλεσε πρόεδρος και CEO της Fox Filmed Entertainment, καταγράφοντας τεράστιες εισπρακτικές επιτυχίες όπως το «Avatar» και η σειρά ταινιών «X-Men».

Επίσης είχε διατελέσει και πρόεδρος της 20th Century Fox International, ενώ θήτευσε σε υψηλόβαθμες θέσεις στις Columbia Pictures και Paramount.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter