ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ > ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 17/5 13:45
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για τις εισφορές Απριλίου - Έως 31 Μαΐου η πληρωμή

ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για τις εισφορές Απριλίου - Έως 31 Μαΐου η πληρωμή
Αναρτήθηκαν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή από τους μη μισθωτούς των εισφορών του μηνός Απριλίου.
 
Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η διοίκηση του ΕΦΚΑ, οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.efka.gov.gr για να ενημερωθούν για την εισφορά τους.
 
Επίσης μπορούν να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή. Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση του Φορέα ξεκαθαρίζει ότι η καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Τετάρτη 31.5.2017.
 
Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή). Αυτό σημαίνει ότι στις προθέσεις του ΕΦΚΑ είναι καταρχήν να μην δώσει παράταση καταβολής εισφορών. Βέβαια για τις εισφορές του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους δόθηκαν αλλεπάλληλες παρατάσεις.
 
Στόχος είναι να σταματήσουν οι παρατάσεις έτσι ώστε να ομαλοποιηθεί η διαδικασία καταβολής εισφορών το ταχύτερο δυνατό.
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter