ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 21/4 12:33
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΦΕΣΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Τρεις συλλήψεις για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου την Κυριακή του Πάσχα

Τρεις συλλήψεις για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου την Κυριακή του Πάσχα

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για ληστεία που διέπραξαν την Κυριακή του Πάσχα στη Νέα Έφεσο Πιερίας, με θύμα έναν 86χρονο, τον οποίο χτύπησαν και κλείδωσαν στην τουαλέτα του σπιτιού του, αρπάζοντας 7.000 ευρώ και μία κυνηγητική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα ο ηλικιωμένος.

Οι συλληφθέντες είναι Ρομά από την περιοχή του Τυρνάβου και πιθανότατα έχουν συγγενικές σχέσεις μεταξύ τους. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δύο εξ αυτών εισήλθαν το μεσημέρι του Πάσχα στο ισόγειο σπίτι του ηλικιωμένου, το οποίο προηγουμένως παραβίασαν, ενώ ο τρίτος φύλαγε τσίλιες έξω απ' αυτό.

Αφού ακινητοποίησαν τον 86χρονο με τη χρήση βίας, τον οδήγησαν στην τουαλέτα, όπου τον κλείδωσαν, ενώ στη συνέχεια ερεύνησαν ανενόχλητοι τους χώρους του σπιτιού. Αφού άρπαξαν τα χρήματα και την καραμπίνα εξαφανίστηκαν.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη τους και εκδόθηκαν εντάλματα για τη σύλληψή τους. Όπως προέκυψε, ένας εκ των συλληφθέντων είχε επισκεφθεί πέρσι τον Απρίλη τον ίδιο ηλικιωμένο και προσποιούμενος τον πλανόδιο πωλητή αφαίρεσε 850 ευρώ χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Οι συλληφθέντες, 31, 23 και 41 ετών, οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες παρόμοιες πράξεις.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter