ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ > ΕΡΓΑΣΙΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 15/2 19:33
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΚΕΔΕ

Πατούλης: Να λύσει η κυβέρνηση το πρόβλημα της μισθοδοσίας των συμβασιούχων

Πατούλης: Να λύσει η κυβέρνηση το πρόβλημα της μισθοδοσίας των συμβασιούχων

«Δεν συντάσσουν, ούτε ψηφίζουν οι δήμαρχοι τους νόμους» τονίζει η ΚΕΔΕ απατώντας σε επικρίσεις για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με τους συμβασιούχους που παραμένουν απλήρωτοι.

Όπως είναι γνωστό, οι επίτροποι αρνούνται να εγκρίνουν τα σχετικά εντάλματα πληρωμής που έχουν εκδώσει οι δήμοι για την καταβολή της μισθοδοσίας των συμβασιούχων, διότι το Ελεγκτικό Συνέδριο έχει κρίνει ως αντισυνταγματικό το νόμο με τον οποίο παρατάθηκαν οι συμβάσεις τους.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, σημειώνει ότι «η κυβέρνηση που δημιούργησε το πρόβλημα, ας φροντίσει να το λύσει για να μην μείνουν απλήρωτοι οι χιλιάδες εργαζόμενοι στην καθαριότητα των δήμων». Επίσης, καλεί τον υπουργό Εσωτερικών να παρουσιάσει τους άξονες της μεταρρύθμισης στη Δημόσια Διοίκηση, «ώστε να ξεκινήσει επιτέλους ένας ουσιαστικός και ειλικρινής διάλογος, για την επίλυση των μεγάλων ζητημάτων της Αυτοδιοίκησης».

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter