Ελλείψει άλλων σημαντικών επιχειρηματικών εξελίξεων, οι χρηματιστηριακές εξελίξεις εστιάζονται κυρίως στις παρουσιάσεις στο Λονδίνο, στο συνέδριο της Morgan Stanley και στην παρακολούθηση των διεθνών αγορών. Οι ξένες αγορές κινούνται ανοδικά και παρασύρουν και το ελληνικό χρηματιστήριο σε υψηλότερα επίπεδα.
Στα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης , ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται στις 2.106 μονάδες με άνοδο 0,4%. Το ισοζύγιο είναι έντονα ανοδικό με αναλογία 5 ανοδικές / 1 πτωτική. Ο τραπεζικός κλάδος σημειώνει 0,48% με αγορές και στα 4 συστημικά τραπεζικά blue chips.
Ευρωπαϊκές αγορές
Ανοδικά ξεκίνησαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια σήμερα, σε μία προσπάθεια καλλωπισμού των αποτιμήσεων, ενώ ταυτόχρονα διαμορφώνονται και οι ενδοσυνεδριακές διορθώσεις. Τϊποτε δεν έχει αλλάξει στο bull market.
Στις 10.30 ώρα Ελλάδος ο DAX αυξάνονταν κατά 0,35%, ο γαλλικός CAC έχει άνοδο 0,09%, ο ιταλικός MIB έχει άνοδο 0,4% και o Eurostoxx 50 αυξάνεται κατά 0,22%.