Νέα
  • ΓΔ: 1372.54 -0.62%
  • Τζίρος: 4,32 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Βροχές και χιονόνερο φέρνει ο ανοιξιάτικος χιονιάς

Αστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες σε όλα την Ελλάδα
Πηγή: Intime

Για σήμερα 24 Μαρτίου στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές βροχές ή ακόμα και χιονόνερο στα βόρεια.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, ενώ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα χιονίσει πρόσκαιρα και σε πεδινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και στα Δωδεκάνησα έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα νότια και θα κυμανθεί σε επίπεδα χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή σε όλη τη χώρα.

Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, στα βορειοδυτικά κατά τόπους ισχυρός.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις από το πρωί έως το μεσημέρι και εκ νέου τη νύχτα. Παράλληλα λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά – ημιορεινά. Ο υδράργυρος θα δείχνει από  έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης από την προηγούμενη εβδομάδα έχει μιλήσει για τον χειμώνα που θα κάνει την εμφάνισή του εν μέσω της Άνοιξης.

«Από το βράδυ της Τετάρτης ψυχρές αέριες μάζες από την περιοχή της Ουκρανίας θα μας οδηγήσουν στην κορύφωση αυτού του ανοιξιάτικου χιονιά, ενώ χιονοπτώσεις αναμένονται στα βόρεια προάστια της Αττικής από τα ξημερώματα της Πέμπτης».

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ