Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Πώς θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες - Ανοίγουν από τις 24 Ιανουαρίου

Εκκλησία / Πηγή: Intime
Εκκλησία / Πηγή: Intime

Ξεκινά από τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021, η λειτουργία των επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου, ενώ ανοίγουν και οι δραστηριότητες κομμωτηρίων, κουρείων και κέντρων αισθητικής, οι υπηρεσίες διαιτολογίας, υπηρεσίες διαιτολογικών μονάδων με εξαίρεση την άσκηση, οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος και τα ΚΤΕΟ.

Η ελάφρυνση των μέτρων για τον κλάδο του λιανεμπορίου, είναι το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση της ελάφρυνσης των περισσότερων περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ από τις αρχές Νοεμβρίου στη χώρα.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, νωρίτερα μέσα στην ημέρα, κατά τη κοινή Συνέντευξη Τύπου των αρμόδιων υπουργών Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, ο κ. Χαρδαλιάς επιβεβαίωσε, μεταξύ άλλων, ότι η λειτουργία των ναών για τους πιστούς από τις 24 Ιανουαρίου θα εξακολουθεί να πραγματοποιείται με μέτρα προφύλαξης κατά της διασποράς της νόσου Covid-19.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, για τους λατρευτικούς χώρους επιτρέπεται ένα άτομο ανά 25 τετραγωνικά μέτρα, με ανώτατο όριο τα 50 άτομα, με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ