Νέα
  • ΓΔ: 891.84 +1.51%
  • Τζίρος: 50,06 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Bitcoin: Ράλι μετά τη βουτιά της περασμένης εβδομάδας

Πηγή: Pixabay
Πηγή: Pixabay

Ράλι έκανε σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου, το bitcoin καθώς οι επενδυτές εκμεταλλεύθηκαν τα χαμηλότερα επίπεδα επτά εβδομάδων στα οποία είχε υποχωρήσει.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα είναι σε τροχιά να καταγράψει τα μεγαλύτερα ημερήσια κέρδη από τις 8 Φεβρουαρίου, έχοντας υποχωρήσει προηγουμένως έως τα 47.079 δολάρια στην αρχή της συνεδρίασης στην Ασία. Η τιμή του αυξήθηκε έως και 9,6% στα 52.747 δολάρια.

Το bitcoin έκανε βουτιά μετά την εκτίναξή του τον Απρίλιο στο επίπεδο – ρεκόρ των 64.870 δολαρίων, μετά τον ενθουσιασμό από την πρώτη δημόσια εγγραφή της Coinbase. Υποχώρησε κάτω από τον κινητό μέσο όρο 100 ημερών την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά από τις αρχές Οκτωβρίου καθώς η JPMorgan προειδοποίησε ότι η άνοδός του μπορεί να κινδυνεύει.

Η κατάρρευση δύο ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων στην Τουρκία στο τέλος της περασμένης εβδομάδας μπορεί επίσης να συνέβαλε στην επιδείνωση του κλίματος, εν μέσω της συζήτησης για το αν τα κρυπτονομίσματα είναι φούσκες.

Ο δισεκατομμυριούχος, Ελον Μασκ, ο οποίος επηρεάζει τις τιμές των κρυπτονομισμάτων με τα σχόλια που κάνει στο Twitter, έκανε μία ακόμη αναφορά το Σάββατο, πιθανότατα για τα ψηφιακά νομίσματα: «Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον», αναρωτήθηκε, χρησιμοποιώντας έναν όρο που συχνά ερμηνεύεται ως αγορά και διακράτηση κρυπτονομισμάτων.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ