Νέα
  • ΓΔ: 875.66 -0.81%
  • Τζίρος: 16,55 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Bitcoin: Η Citigroup εξετάζει το ενδεχόμενο να παρέχει υπηρεσίες σε κρυπτονομίσματα

Μικρότερη ύφεση στην Ελλάδα «βλέπει» η Citi
Πηγή: AP

H Citigroup εξετάζει τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες σχετικές με κρυπτονομίσματα μετά τη μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος από πελάτες, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.

Η τράπεζα δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα προσφέρει στους πελάτες της τέτοιου είδους υπηρεσίες, αλλά εξετάζει τόσο τις συναλλαγές όσο και τη θεματοφυλακή και τη χρηματοδότηση σε κρυπτονομίσματα, ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη τον επικεφαλής της τράπεζας για την αγορά συναλλάγματος, Itay Tuchman.

Η Citi έχει διαπιστώσει μία «πολύ γρήγορη» αύξηση του ενδιαφέροντος για το bitcoin σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, περιλαμβανομένων των μεγάλων διαχειριστών ενεργητικού, είπε ο Tuchman στους FT, προσθέτοντας ότι η τράπεζα δεν βιάζεται να αποφασίσει σε ποια έκταση πρέπει να προχωρήσει στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Σημειώνεται ότι το Bloomberg μετέδωσε χθες πως η Goldman Sachs δίνει τη δυνατότητα στους επενδυτές της Wall Street να κάνουν συναλλαγές σε παράγωγο που συνδέεται με τις τιμές του bitcoin.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ