Νέα
  • ΓΔ: 908.13 +1.01%
  • Τζίρος: 93,81 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Bitcoin: Η Morgan Stanley δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του Grayscale Bitcoin Trust

Morgan Stanley / Πηγή: AP Images
Morgan Stanley / Πηγή: AP Images

H Morgan Stanley αύξησε σημαντικά την έκθεσή της στο bitcoin, αγοράζοντας πάνω από 6,5 εκατομμύρια μετοχές του Grayscale Bitcoin Trust, αξίας άνω των 240 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με στοιχεία που διαβίβασε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC).

H μεγάλη αμερικανική τράπεζα είναι πλέον ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του Grayscale Bitcoin Trust μετά το ARK της Cathie Wood.

Στο τέλος Ιουνίου, η Morgan Stanley είχε αναφέρει ότι διακρατούσε 28.000 μετοχές της GBTC αξίας περίπου 800.000 δολαρίων.

Το Grayscale Bitcoin Trust έχει αγοράσει bitcoin αξίας 31,24 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με την πρόσφατη ενημέρωση για το χαρτοφυλάκιο που διαχειρίζεται.

Νωρίτερα φέτος, η Grayscale ανακοίνωσε ότι είναι 100% δεσμευμένη να μετατρέψει το κεφάλαιό της σε bitcoin σε Exchange Traded Fund (ETF).

Η μετοχή της GBTC διαπραγματευόταν χθες στα 39,15 δολάρια, σημειώνοντας άνοδο 3,52%, ενώ η τιμή του bitcoin σημείωνε κέρδη 3,66% στα 48.976 δολάρια.

Με πληροφορίες από yahoo.finance

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ