Νέα
  • ΓΔ: 920.03 -0.79%
  • Τζίρος: 68,24 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ανόδου συνέχεια στο Χρηματιστήριο - Σε νέα ιστορικά υψηλά ο DAX

Ανοδικές τάσεις παρουσιάζει ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου
Πηγή:Eurokinissi

Mε τον Nikkei στο ιαπωνικό χρηματιστήριο να κλείνει σε υψηλό 30 ετών αλλά και με μερικές ρευστοποιήσεις στο χρηματιστήριο της Σανγκάης, φαίνεται ότι ανοίγει η αυλαία της Τρίτης 29/12 για τις χρηματιστηριακές αγορές. Οι ευρωπαικές αγορές ξεκίνησαν ανοδικά με τον DAX να προσεγγίζει τις 13.850 μονάδες που είναι νέο ρεκόρ και τις υπόλοιπες ευρωπαικές αγορές να ακολουθούν ανοδικά. Επίσης και τα αμερικανικά συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης (futures) διαπραγματεύονται ανοδικά για τη σημερινή συνεδρίαση.

Στο ελληνικό χρηματιστήριο, ο Γενικός Δείκτης μετά την υπέρβαση των 810 μονάδων στη χθεσινή συνεδρίαση (Δευτέρας) έχει φτάσει πλέον στα επίπεδα Φεβρουαρίου 2020, δηλαδή πριν από την πρώτη καραντίνα, έχοντας διαγράψει έτσι την «περιπέτεια» των 10 μηνών και βάζοντας προοπτικές για ακόμη υψηλότερα επίπεδα μέσα στο 2021.

Η έναρξη της συνεδρίασης βρίσκει τον Γενικό Δείκτη να ξεκινά στις  814,25 μονάδες με άνοδo 0,47% και να συνεχίζει ανοδικά προς τις 817 μονάδες. Η άνοδος αυτή εκτιμάται ότι θα δοκιμαστεί εν μέσω της συνεδρίασης, όπου ενδεχομένως –εκτιμούν χρηματιστές- ότι μπορεί να βγουν και πωλητές.  Kαθοριστική θα είναι και πάλι η πορεία του τραπεζικού δείκτη.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ