Νέα
  • ΓΔ: 905.04 -0.05%
  • Τζίρος: 50,09 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Wall Street: Κλείσιμο εβδομάδας με απώλειες και για τους τρεις δείκτες

 Wall Street
Wall Street / Πηγή: AP Images

Απώλειες σημείωσαν και οι τρεις βασικοί δείκτες της Wall Street στη συνεδρίαση της Παρασκευής, μετά τα απογοητευτικά στοιχεία καταναλωτικής εμπιστοσύνης στις ΗΠΑ.

O Dow Jones υποχώρησε 0,48% ή 168 μονάδες, κλείνοντας στις 34.582 μονάδες, ο S&P 500 σημείωσε πτώση 0,92% στις 4.432 μονάδες και ο Nasdaq κινήθηκε χαμηλότερα 0,91%, τερματίζοντας στις 15.043 μονάδες.

Και οι τρεις δείκτες σημείωσαν πτώση σε εβδομαδιαία βάση, με τους επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής ενόψει και της συνεδρίασης των αξιωματούχων της Fed την ερχόμενη εβδομάδα, όσον αφορά το χρονοδιάγραμμά της για μείωση των μηνιαίων αγορών ομολόγων και άλλων περιουσιακών στοιχείων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καταναλωτική εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ σημείωσε οριακή μεταβολή στις αρχές Σεπτεμβρίου, παραμένοντας σε χαμηλά επίπεδα μετά τη μεγάλη πτώση του Αυγούστου που πυροδοτήθηκε από την άνοδο των κρουσμάτων κορονοϊού λόγω της εξάπλωσης της μετάλλαξης Δέλτα.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ