Νέα
  • ΓΔ: 898.96 +0.85%
  • Τζίρος: 49,02 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Bitcoin: Ανέκαμψε από τη βουτιά της Παρασκευής

Πηγή: Pixabay
Πηγή: Pixabay

Tο bitcoin και άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα ανέκαμψαν σήμερα από την πτώση της περασμένης εβδομάδας, που προκάλεσαν τα τελευταία μέτρα της Κίνας κατά των crypto, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος των απωλειών.

Η τιμή του bitcoin έκανε ράλι, φθάνοντας στα 44.000 δολάρια, κοντά στο επίπεδο που ήταν πριν την ανακοίνωση της κινεζικής κεντρικής τράπεζας (PBOC) την Παρασκευή για απαγόρευση όλων των συναλλαγών σε crypto. H τιμή του ether ξεπέρασε τα 3.100 δολάρια που κινήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

«Το Σαββατοκύριακο, το bitcoin έδειξε κάποια αντοχή και έχει ανακτήσει τώρα το μεγαλύτερο μέρος των απωλειών. Είναι πιθανόν τα τελευταία μέτρα της Κίνας να είχαν προεξοφληθεί ήδη στις τιμές», δήλωσε αναλυτής της Oanda σε σημείωμά του.

Ωστόσο, οι κινεζικές μετοχές που έχουν σημαντική έκθεση σε crypto, όπως της εισηγμένη στο Χονγκ Κονγκ Huobi Technology Holdings, έκανε βουτιά έως 33%.

Με πληροφορίες από Bloomberg

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ