Νέα
  • ΓΔ: 858.93 -4.66%
  • Τζίρος: 117,86 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Crypto: Γιατί εκτινάχθηκε η τιμή του Shiba Inu

shiba inu
Πηγή: AP

Τα χιλιάδες αιτήματα επενδυτών στη Robinhood, να περιλάβει στη πλατφόρμα συναλλαγών της το shiba inu, εκτόξευσε την τιμή του κρυπτονομίσματος στα ύψη.

Το SHIB, όπως είναι ο κωδικός του κρυπτονομίσματος που έχει πάρει το όνομά του από ένα κυνηγετικό ιαπωνικό σκυλί,  καταγράφει αύξηση 26% σε σχέση με χθες, σύμφωνα με στοιχεία της CoinGecko.

Η κεφαλαιοποίησή του crypto, το οποίο οι ιδρυτές του εμπνεύσθηκαν από το dogecoin, ανέρχεται σε 24 δισ. δολάρια και είναι η 11η μεγαλύτερη μεταξύ των crypto.

Πάνω από 326.000 επενδυτές έχουν  προσυπογράψει αίτημα στο Change.org να περιληφθεί το shiba inu στην πλατφόρμα της Robinhood.

shiba inu

 Crypto: Κέρδη 10% για το ether ενόψει της αναβάθμισης του δικτύου του

 Bitcoin: Νέο ιστορικό υψηλό - Πάνω από τα 66.000 δολάρια

Αύξηση 400% τις τελευταίες 30 ημέρες

O διευθύνων σύμβουλος της τελευταίας, Vlad Tenev, δήλωσε χθες ότι εξετάζει προσεκτικά να προσφέρει και άλλα κρυπτονομίσματα για συναλλαγές στους επενδυτές. «Αισθανόμαστε πολύ καλά με τα νομίσματα που έχουμε για διαπραγμάτευση στην πλατφόρμα μας σήμερα και θέλουμε να αισθανόμαστε το ίδιο καλά, αν όχι καλύτερα, με τα νέα νομίσματα που θα βάλουμε στην πλατφόρμα», πρόσθεσε.

Χθες, το Shiba Inu είχε κάνει βουτιά έως και 15% μετά το tweet του Ελον Μασκ ότι έχει αγοράσει bitcoin, ether και dogecoin, αλλά όχι shiba inu.  Τις τελευταίες 30 ημέρες, ωστόσο, έχει αυξηθεί πάνω από 400%.

Με πληροφορίες από Bloomberg

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ