Νέα
  • ΓΔ: 893.76 -0.07%
  • Τζίρος: 16,25 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

BlackRock: Ράλι και το 2021 βλέπει για τις αγορές

Leader στην ανάκαμψη των αγορών μετά τη βουτιά λόγω covid-19 οι τεχνολογικοί κολοσσοί Tesla, Apple και Google / Πηγή: Pixabay
Πηγή: Pixabay

Συνέχεια στο ράλι των χρηματοπιστωτικών αγορών το 2021 εκτιμά ο διευθύνων σύμβουλος της BlackRock, Λάρι Φινκ, όπως δήλωσε στο Reuters. 

Με τα παγκόσμια επιτόκια να κινούνται σε χαμηλά επίπεδα, υπάρχει ανάγκη για μακροχρόνια στοιχεία ενεργητικού και οι εισηγμένες μετοχές εξακολουθούν να δίνουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία για επενδύσει, είπε ο μεγαλύτερος διαχειριστής ενεργητικού στον κόσμο

Αυξήθηκαν τα κέρδη

Ισχυρά τριμηνιαία κέρδη είχε το τέταρτο τρίμηνο το 2020 η BlackRock, η μεγαλύτερη διαχειρίστρια περιουσιακών στοιχείων παγκοσμίως, καθώς η αυξημένη μεταβλητότητα στις χρηματοπιστωτικές αγορές είχαν ως αποτέλεσμα μεγαλύτερες εισροές κεφαλαίων.

Οπως μεταδίδει το Reuters, τα κέρδη αυξήθηκαν στο $1,57 δισ. ή $10,18 ανά μετοχή, το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου, από $1,31 δισ. ή $8,34 ανά μετοχή το αντίστοιχο διάστημα του 2019.

Οι αναλυτές κατά μέσο όρο εκτιμούσαν ότι θα φτάσουν τα 9,14 δολάρια ανά μετοχή, χωρίς να είναι άμεσα σαφές εάν τα στοιχεία ήταν συγκρίσιμα.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ