Νέα
  • ΓΔ: 860.06 +1.03%
  • Τζίρος: 79,81 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Bitcoin: Ανάσα πάνω από τις $30.000 - Ανακάμπτει η αγορά κρυπτονομισμάτων

Ανακάμπτει σήμερα η αγορά των κρυπτονομισμάτων μετά την χθεσινή ελεύθερη πτώση τους με απώλειες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, όταν το Bitcoin έφτασε στο πιο χαμηλό σημείο από τον Δεκέμβριο του 2020, κάτω από τις $27.000 ενώ και το Ether βυθίστηκε κάτω από τις $2.000.

Σήμερα το Bitcoin κινείται πάνω από τις 30.000 ενισχυμένο κατά 5,09% ενώ και το Ether ξεπέρασε τις 2.000 με αύξηση κοντά στο 7%.

«Η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει βρεθεί υπό πίεση εδώ και αρκετό καιρό», δήλωσε ο Michael Rinko, συνεργάτης στο AscendEx. «Η Fed αυξάνει τα επιτόκια, οι μετοχές συνεχίζουν να πέφτουν και τα κρυπτονομίσματα υποχωρούν μαζί με αυτές. Γενικά αυτό δημιουργεί πολύ φόβο στην αγορά»

Οπως σημειώνει το CNBC, οι επενδυτές αξιολογούν επίσης τα νέα από το δημοφιλές stablecoin TerraUSD, το οποίο κατέρρευσε σχεδόν 100% κάποια στιγμή την περασμένη εβδομάδα, σπάζοντας την προβλεπόμενη ισοτιμία του ενός δολαρίου. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ