Νέα
  • ΓΔ: 1477.69 -0.27%
  • Τζίρος: 84,08 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΑΓΟΡΕΣ

Crypto: Νέα βουτιά με αιχμή το ether και το solana

Βουτιά έκαναν σήμερα όλα σχεδόν τα κρυπτονομίσματα, με το ether, το solana και το avalanche να καταγράφουν μεγάλες απώλειες.

Οι επενδυτές δεν έχουν κάποια πειστική εξήγηση γιατί συνέβη αυτό σήμερα, αλλά ειδικά για το ether οι ενδείξεις αδύναμης ζήτησης υπάρχουν για πολύ καιρό.

Ο αντίκτυπος από την κατάρρευση του stablecoin Terra έπληξε τα crypto που ήταν σε bear market τον Μάιο, προκαλώντας συνθήκες ντόμινο.

Αν και οι διαχειριστές του Terra πέρασαν ένα σχέδιο ανάκαμψης για να αρχίσει ξανά η διαπραγμάτευσή του με ένα εντελώς νέο blockchain την Τετάρτη, οι επενδυτές δεν πείσθηκαν

Πτώση 11% για το ether

Το ether υποχωρούσε 11% σήμερα, πριν περιορίσει τις απώλειες και κινηθεί περί τα 1.806 δολάρια.

Αλλα ψηφιακά νομίσματα που συνδέονται με σχέδια αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi), όπως το avalanche, το solana και το polkadot έκαναν επίσης βουτιά 11% έως 17% το τελευταίο 24ωρο.

Το Bitcoin λειτούργησε κατά κάποιο τρόπο ως καταφύγιο, μειώνοντας τις απώλειες στο 3%, πάνω από τα 29.000 δολάρια, μετά την υποχώρησή του  σε επίπεδο κοντά στα 28.000 δολάρια.

Επενδυτές που ήταν φανατικοί αγοραστές των crypto έχουν γίνει πολύ πιο επιφυλακτικοί καθώς η Fed αυξάνει τα επιτόκια.  

Με πληροφορίες από Bloomberg

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα