Νέα
  • ΓΔ: 859.52 -0.09%
  • Τζίρος: 2,74 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Wall Street: Στο «κόκκινο» και σήμερα οι δείκτες, βουτιά 490 μονάδων για Dow Jones

Στο «κόκκινο» και σήμερα, για δεύτερη συνεχή ημέρα, οι τρεις βασικοί δείκτες της Wall Street, παρά το γεγονός ότι περίπου μέχρι τα μέσα της συνεδρίασης κινούνταν ανοδικά.

Ο Dow Jones έκλεισε με πτώση 490 μονάδων, ή σε ποσοστό 1,56%, κάτω από τις 31.000 μονάδες (συγκεκριμένα στις 30.947 μονάδες). Απώλειες 2,01% σημείωσε ο S&P 500, ενώ ο Nasdaq υποχώρησε σε ποσοστό 2,98% και έκλεισε στις 11.181 μονάδες.

Σημαντικό ρόλο στη σημερινή πτώση, σύμφωνα με τους αναλυτές, έπαιξε η δημοσιοποίηση των στοιχείων για την καταναλωτική εμπιστοσύνη, που βρέθηκε στο 98,7, από 103,2 τον Μάιο, σύμφωνα με το The Conference Board.

Επίσης, μετά τις δηλώσεις κάποιων υψηλόβαθμων στελεχών της Fed ότι η οικονομία δεν αναμένεται να βρεθεί στο φάσμα της ύφεσης, ανοίγει ο δρόμος για πιο επιθετικές αυξήσεις των επιτοκίων τους επόμενους μήνες από την ομοσπονδιακή κεντρική τράπεζα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ