Νέα
  • ΓΔ: 849.23 -2.15%
  • Τζίρος: 52,45 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Crypto: Η κατάρρευση των τιμών πλημμύρισε την αγορά με ρόλεξ και πατέκ

rolex
Pexels Photo

Η κατάρρευση των crypto έχει αυξήσει την προσφορά μεταχειρισμένων πολυτελών ρολογιών, όπως τα rolex και τα patek, συμπιέζοντας τις τιμές τους.

Η προσφορά περιζήτητων ρολογιών, όπως το Rolex Daytona ή το Patek Nautilus 5711A «είναι τώρα πολύ μεγαλύτερη», δήλωσε η εταιρεία ηλεκτρονικών αγοραπωλησιών ρολογιών, Chrono24.

H πρόσφατη βουτιά των τιμών των κρυπτονομισμάτων «έχει επηρεάσει άμεσα τις τιμές πολυτελών ρολογιών της Rolex και της Patek Philippe», σημείωσε η εταιρεία που έχει τη έδρα της στην Καρλσρούη της Γερμανίας και προσφέρει πάνω από μισό εκατομμύριο ρολόγια για πώληση στο site της.

Η μείωση των τιμών για τα πολυτελή ρολόγια είναι η τελευταία ένδειξη ότι η κάποτε ανθούσα μεταχειρισμένη αγορά τους έχει αρχίσει να χάνει τη δυναμική της.

Οι αγοραστές των ρόλεξ τώρα τα πουλάνε

Όταν οι τιμές των crypto εκτινάσσονταν πριν από κάποιο διάστημα, μία νέα τάξη αγοραστών πολυτελείας είχε δημιουργηθεί, οδηγώντας σε μία πρωτοφανή αύξηση των τιμών για τα παραπάνω μοντέλα.

Στη συνέχεια, όμως, άρχισε το σφυροκόπημα των κρυπτονομισμάτων, με αποτέλεσμα να παρατηρείται η αντίθετη τάση.

Η τιμή για ένα Patek Philippe Nautilus 5711A εκτινάχθηκε στα 240.000 δολάρια στο πρώτο τρίμηνο, σύμφωνα με το Chrono24, αλλά έχει υποχωρήσει τώρα στα 190.000 δολάρια.  

Με πληροφορίες από Bloomberg

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα