Νέα
  • ΓΔ: 903.53 +0.03%
  • Τζίρος: 40,00 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Χρηματιστήριο: Στις 785 μονάδες, με πτώση άνω του 1,5% ο Γενικός Δείκτης

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Σε «ελεύθερη πτώση» βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το ελληνικό χρηματιστήριο με πωλήσεις σε μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης κυρίως αλλά και μεταφερόμενες πιέσεις και στην μικρο-μεσαία κεφαλαιοποίηση.

Μετά την αρχική (κράτησε μισή ώρα) προσπάθεια στήριξης πέριξ των 800 μονάδων, κυριάρχησαν οι πωλητές και σε συνδυασμό με την ανύπαρκτη ζήτηση ο Γενικός Δείκτης κινείται προς τις 780 μονάδες όπου τεχνικά εμφανίζεται η επόμενη στήριξη.

Πριν από μερικά λεπτά ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 785,57 μονάδες (-1,57%). Το ισοζύγιο κερδισμένων / χαμένων ήταν στο 1/4 και από τους κλάδους που δέχονταν την μεγαλύτερη πίεση ξεχώριζαν οι πιέσεις στις κατασκευές (-2,5%)(Ελλάκτωρ, Τερνα Ενεργειακή κα), στο Εμπόριο (-2%) στις τράπεζες και στις τεχνολογικές (πέριξ του -2%).

Το βλέμμα των επενδυτών κατά τη σημερινή ημέρα εστιάζει κυρίως προς τα ομόλογα της Ευρωζώνης και ειδικά της Ιταλίας. Τα ελληνικά 10ετή κρατικά κινούνται προς το 4,62%, όσο περίπου και τα 10ετή ιταλικά.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ