Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΑΓΟΡΕΣ

Crypto: Το μεγάλο ανταλλακτήριο Bybit θα μειώσει 30% το προσωπικό του

Πηγή: Pexels

To ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Bybit εξετάζει τη μείωση του αριθμού των εργαζομένων κατά 30% καθώς συνεχίζεται η πτωτική πορεία της αγοράς των crypto, δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλός του, Ben Zhou.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αναδιοργάνωσης με στόχο στην εκ νέου εστίαση των προσπαθειών, δήλωσε ο Zhou, προσθέτοντας ότι προτεραιότητα είναι να διασφαλίσει ότι δεν θα επηρεασθεί η λειτουργία της επιχείρησης και ότι θα παραμείνουν σταθερά τα assets των πελατών.

Βαρύτερος απ' ό,τι προβλέπαμε ο χειμώνας

Ο Zhou ανέφερε ότι οι τιμές των crypto έχουν πτωτική τάση και ότι τα προβλήματα των εταιρειών, όπως της χρεοκοπημένης τράπεζας crypto BlockFi και της χρηματιστηριακής Genesis, είναι μηνύματα «που μας λένε ότι εισερχόμαστε σε ακόμη πιο βαρύ χειμώνα απ’ ό,τι προβλέπαμε».

Η Bybit, που κατατάσσεται μεταξύ των δέκα μεγαλύτερων ανταλλακτηρίων crypto από τη CoinMarketCap και τη CoinGecko,  είναι το τελευταίο ανταλλακτήριο που ανακοίνωσε μείωση προσωπικού.

Άλλες εταιρείες του χώρου, όπως η Crypto.com και η Kraken, μείωσαν επίσης το προσωπικό τους καθώς μειώνονται οι τιμές και ο τζίρος.

Σε ανάρτηση που έκανε στο blog του, ο Zhou σημείωσε ότι «η Bybit ήρθε για να μείνει» και πρόσθεσε ότι το ανταλλακτήριο εξασφάλισε τη μεγαλύτερη χορηγία που έχει γίνει στον χώρο των crypto με την Oracle Red Bull Racing, την πρωταθλήτρια της Formula 1 για το 2021 και το 2022.

 

Με πληροφορίες από Bloomberg

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα