Νέα
  • ΓΔ: 878.76 -0.46%
  • Τζίρος: 43,84 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Bitcoin: Εβδομαδιαία κέρδη πάνω από 20%

Bitcoin
Bitcoin / Πηγή: Pexels

Κοντά στα υψηλά του επίπεδα κινείται σήμερα, Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, το bitcoin, το οποίο καταγράφει κέρδη πάνω από 20% την εβδομάδα αυτή που χαρακτηρίσθηκε από την αποδοχή του ψηφιακού νομίσματος  από μεγάλες επιχειρήσεις, όπως η Tesla του Ελον Μασκ.

Σύμφωνα με το Reuters, το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα στον κόσμο σημείωνε το πρωί απώλειες 1,1% και διαπραγματευόταν στα 47.451 δολάρια, κοντά στο επίπεδο - ρεκόρ των 49.000 δολαρίων που σημείωσε χθες μετά την ανακοίνωση της Bank New York Mellon ότι δημιούργησε μία πλατφόρμα για να βοηθήσει τους πελάτες της να διακρατούν, μεταβιβάζουν και εκδίδουν ψηφιακά νομίσματα. 

 Η Tesla ανακοίνωσε ότι διέθεσε 1,5 δισ. δολάρια για την αγορά bitcoin και η BlackRock, ο μεγαλύτερος διαχειριστής κεφαλαίων στον κόσμο, ενέταξε το bitcoin ως επιλέξιμη επένδυση σε δύο ταμεία του. 

Τα σχέδια της Mastercard να στηρίξει ορισμένα κρυπτονομίσματα ενίσχυσαν επίσης την τάση του bitcoin να γίνει κατεστημένο επενδυτικό μέσο, αλλά πολλές τράπεζες είναι απρόθυμες να ασχοληθούν με αυτό. 

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα