Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Στάση εργασίας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς - Τα αιτήματα των εργαζομένων

Σε στάση έργασίας κατεβαίνουν σήμερα οι εργαζόμενοι στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς από τις 12 το μεσημέρι έως και τη λήξη του ωραρίου. Οι εργαζόμενοι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ζητούν από την διοίκηση να συνεχίσει και να εντείνει τη στήριξη των προσπαθειών των εργαζομένων, προβαίνοντας από την πλευρά της άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τα ανωτέρω προκειμένου να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Τα αιτήματα

  1. Χορήγηση ειδικής πρόσθετης αμοιβής σε όλους τους εργαζόμενους στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
  2. Χορήγηση της προσωπικής διαφοράς στο σύνολο των εργαζομένων στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, με πάσης φύσεως συμβάσεις εργασίας, που προσλήφθηκαν ή μετατάχθηκαν ή προσλαμβάνονται ή μετατάσσονται οποτεδήποτε μετά την έναρξη εφαρμογής του.
  3. Περαιτέρω ρυθμίσεις ώστε να επιλυθούν τα δομικά προβλήματα υποστελέχωσης καθώς και αδυναμίας προσέλκυσης προσωπικού προκειμένου η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να μπορέσει να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στο σημαντικό έργο που καλείται να επιτελέσει

Το θέμα της υποστελέχωσης που εκρεμμεί εδώ και μία δεκαετία απασχολεί έντονα την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και τους προέδρους αφού οι δραστηριότητες της και οι τομείς εποπτείας έχουν αυξηθεί ενώ οι εκκρεμμείς προς έλεγχο υποθέσεις πληθαίνουν καθώς τα στελέχη της Ε.Κ δεν επαρκούν. Οι υπουργοί Οικονομικών που είναι αρμόδιοι για την στελέχωση εδώ και μία 15ετία, δεν έχουν προχωρήσει σε κινήσεις αύξησης των εργαζομένων.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα