Νέα
  • ΓΔ: 903.48 -0.40%
  • Τζίρος: 67,28 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

GameStop: Νέο ράλι ανόδου την ώρα της κατάρρευσης του Reddit

gamestop
GameStop / Πηγή: AP Images

Οι μετοχές της GameStop σημείωσαν χτες, Τετάρτη, νέα άνοδο στη Wall Street, την ώρα που το Reddit εξαιτίας του οποίου προκλήθηκε το προηγούμενο ράλι ανόδου, τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το βρετανικό BBC, η μετοχή της GameStop υπερδιπλασιάστηκε δύο φορές μέχρι να κλείσει το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καταγράφονταw αύξηση 104%. Μάλιστα, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως η ραγδαία αύξηση ήρθε ενόσω η Reddit τέθηκε προσωρινά εκτός λειτουργίας, χωρίς η εταιρεία να διευκρινίζει τους λόγους για τους οποίους σημειώθηκε κάτι τέτοιο.

Εντέλει, η GameStop έκλεισε με άνοδο 90%. Το νέο ανοδικό ράλι ήρθε μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του οικονομικού διευθυντή της αμερικανικής εταιρείας παιχνιδιών Τζιμ Μπελ. Οι επενδυτές θεώρησαν πως η επικείμενη παραίτηση τον επόμενο μήνα, θα επιταχύνει τη μεταμόρφωση της GameStop.

Εν τω μεταξύ, πολλοί μικροεπενδυτές, ανήρτησαν στην πλατφόρμα Reddit πως δεν σκοπεύουν να πουλήσουν τις μετοχές που αγόρασαν μαζικά και προκάλεσαν το πρώτο ράλι της GameStop, καθώς βλέπουν δυνατότητες ανόδου.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ