Νέα
  • ΓΔ: 1420.4 +1.96%
  • Τζίρος: 97,12 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΑΓΟΡΕΣ

Χρηματιστήριο: Πτωτικά οι τραπεζικές μετοχές - Ισορροπία πέριξ των 1.414 μονάδων για το Γενικό Δείκτη

Με υποχώρηση ξεκίνησαν οι χρηματιστηριακοί δείκτες κατά την έναρξη των ευρωπαϊκών συνεδριάσεων. Με εξαίρεση μία μικρή άνοδο του γερμανικού DAX, οι υπόλοιποι χρηματιστηριακοί δείκτες κινούνται με μικρή υποχώρηση.

Ελλείψει ουσιαστικών ειδήσεων οι αγορές εστιάζουν στα εταιρικά αποτελέσματα και στις εκτιμήσεις για τις κινήσεις της FED στο επόμενο διάστημα.

Ελληνικό Χρηματιστήριο: Με οριακή άνοδο στις 1.414 μονάδες και αντίρροπες τάσεις στους κλάδους

Σκηνικό παρεμφερές με τις προηγούμενες συνεδριάσεις δημιουργείται με την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο.

Ο Γενικός Δείκτης αυξάνεται οριακά στις 1.414 μονάδες με μεικτές τάσεις ανάμεσα στα δεικτοβαρή blue chips. Πτωτικά κινούνται και σήμερα οι τραπεζικές μετοχές (-0,3% ο κλαδικός δείκτης) με αντιστάθμισμα άνοδο σε μη χρηματοοικονομικά blue chips όπως Coca Cola HBC, Jumbo, Motor Oil, Eλλάκτωρ. Σήμερα ξεκίνησε η διαπραγμάτευση του ομολόγου της Ιντραλοτ , παρουσία του ιστορικού προέδρου της εταιρείας κ. Σωκράτη Κόκκαλη στο Χρηματιστήριο ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχία της έκδοσης (άντλησε 130 εκατ. ευρώ) και τόνισε το ενδιαφέρον της εταιρείας για επέκταση στο εξωτερικό. O FTSE Large Cap αυξάνεται κατά 0,02% και ο FTSE Mid Cap κατά 0,05%.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ