Νέα
  • ΓΔ: 1424.04 +0.16%
  • Τζίρος: 184,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΑΓΟΡΕΣ

Crypto: Μίνι ράλι στα κυριότερα κρυπτονομίσματα - Οι καλύτερες επιδόσεις από το 2021

Πηγή: Pexels

Σε νέο ράλι επιδίδονται σήμερα τα crypto, με το κυριότερο ψηφιακό νόμισμα, το Bitcoin, να ξεπερνά και πάλι το ψυχολογικό όριο των 26.000 δολαρίων.

Συγκεκριμένα, στις 3.30 ώρα Ελλάδος το Bitcoin «κάλπαζε» σε ποσοστό 6,16% στα 26.599 δολάρια οδεύοντας προς τη συμπλήρωση της καλύτερης εβδομαδιαίας επίδοσης του από τον Ιανουάριο του 2021.

Αντιστοίχως και το Ether σημείωνε σημαντική άνοδο κατά 3,8% στα 1.741 δολάρια, συμπληρώνοντας την καλύτερη εβδομάδα του από τον Αύγουστο του 2021.

Οι ανοδικές τάσεις που είχαν ξεκινήσει από νωρίς στα κρυπτονομίσματα συντηρήθηκαν και μετά το αρνητικό «άνοιγμα» της Wall Street, όπου η ανησυχία για την πορεία του τραπεζικού κλάδου με επίκεντρο αυτή τη φορά την μικρή τράπεζα First Republic καλλιεργεί αρνητικό κλίμα στην αγορά.

Οι αναλυτές των crypto εμφανίζονται αισιόδοξοι για την απαρχή μιας νέας “bull market” στον κλάδο, όπως επεσήμανε και σε νέα ανάλυση του σήμερα ο αναλυτής της Bitbank, Χούγια Χασεγκάβα. Αν και οι διακυμάνσεις των ψηφιακών νομισμάτων παραμένουν λίαν ευάλωτες στην πορεία του πληθωρισμού και τις αυξήσεις των επιτοκίων από την Federal Reserve, που είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει την περιοριστική νομισματική πολιτική.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα