Νέα
  • ΓΔ: 1412.06 -1.00%
  • Τζίρος: 99,57 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΑΓΟΡΕΣ

Bitcoin: Τρίτος συνεχόμενος μήνας κερδών για το κυριότερο ψηφιακό νόμισμα

Με μια ακόμη κερδοφόρα μέρα, το Bitcoin οδεύει προς την συμπλήρωση του τρίτου συνεχόμενου μήνα σε θετικό έδαφος, όπως και το καλύτερο τρίμηνο εδώ και δύο χρόνια.

Το κυριότερο ψηφιακό νόμισμα κινείται και σήμερα ανοδικά, σταθερά πάνω από το όριο των 28.000 δολαρίων. Συγκεκριμένα, στις 9.00 ώρα Ελλάδος βρίσκεται στα 28.340 δολάρια με αύξηση 1,10%.

Με την άνοδο αυτή, τα συνολικά κέρδη του για το μήνα ξεπερνούν το 22%. Η δε, άνοδος του σε ετήσια βάση μέχρι σήμερα ξεπερνά το 72%.

Συνολικά το πρώτο τρίμηνο που ολοκληρώνεται σήμερα συνιστά το καλύτερο τρίμηνο για το Bitcoin από τις αρχές του 2021, όταν και είχε ξεκινήσει μια εκρηκτική άνοδο έως και σε ιστορικά υψηλά επίπεδα.

Η πορεία αυτή προφανώς συμπαρασύρει τον κλάδο συνολικά και έτερα γνωστά ψηφιακά νομίσματα. Αντιστοίχως και το Ether κερδίζει 4,80% στα 1.824 δολάρια.

Οι αναλυτές εμφανίζονται αισιόδοξοι για τη συνέχιση της δυναμικής που έχει αποκτήσει, αν και προϋπόθεση αποτελούν και οι συνθήκες που θα επικρατούν στις αγορές και οι προοπτικές των οικονομιών. «Αν η αμερικανική οικονομία υποχωρήσει σε ύφεση, αυτό θα πιέσει τις τιμές των crypto» επεσήμανε η Κάλι Κοχ της επενδυτικής eToro.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα του CoinMarket η συνολική κεφαλαιοποίηση των crypto κινείται ανοδικά στα 1,18 τρισ. δολάρια.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ