Νέα
  • ΓΔ: 792.9 +0.56%
  • Τζίρος: 65,92 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Χρηματιστήριο: Στις 860 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με οριακή άνοδο

Πηγή: Eurokinissi

Σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης , εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας.

Με μικρές διακυμάνσεις κινούνται τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη στα στοιχεία του πληθωρισμού που θα ανακοινώσουν σήμερα οι ΗΠΑ.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 860,24 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,08% .

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,59 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,06%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,34%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές του ΟΠΑΠ (+0,83%) και της Viohalco (+0,69%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (-1,90%), της Σαράντης (-1,69%) και της ΕΥΔΑΠ (-1,15%).

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες του Εμπορίου (+1,52%) και των Ταξιδιών (+0,63%).

Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Βιομηχανικών Προϊόντων (--0,49%) και των Τραπεζών (-0,32%).

Ανοδικά κινούνται 27 μετοχές, 18 πτωτικά και 10 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Κυριακούλης +6,28% και Παϊρης +5,66%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Πετρόπουλος -2,78% και Attica Bank -2,11%.

Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια

Πτώση κατέγραψαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών λόγω της υποχώρησης των μετοχών τεχνολογίας, με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη στην επικείμενη ανακοίνωση των στοιχείων για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε πτώση 0,2% στην αρχή της συνεδρίασης.

Οι μετοχές τεχνολογίας σημείωσαν νωρίτερα πτώση 0,5%.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα