Νέα
  • ΓΔ: 1033.44 +0.36%
  • Τζίρος: 102,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Wall Street: Κλείσιμο με επιφυλακτικότητα για την επόμενη ημέρα στην Κίνα

Πηγή: AP

Οι συναλλαγές της Τρίτης ολοκληρθώηκαν με μικτά πρόσημα για τους βασικούς δείκτες της Wall Street, με τον βιομηχανικό Dow Jones να κρατά στο τέλος, έστω και οριακά, το θετικό πρόσημο καθώς οι επενδυτές παραμένουν επιφυλακτικοί για την επόμενη ημέρα στην Κίνα μετά και την επαναφορά των μέτρων κατά της πανδημίας που ξεσήκωσε αντιδράσεις και πυροδότησε τις χειρότερες διαδηλώσεις στη χώρα από το 1989 αλλά και ενόψει της αυριανής ομιλίας του επικεφαλής της Fed Τζερόμ Πάουελ σε εκδήλωση του ινστιτούτου Brookings, κατά την οποία οι επενδυτές περιμένουν να διακρίνουν σημάδια για επικείμενη χαλάρωση της επιθετικής πολιτικής της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με οριακή άνοδο 3,07 μονάδων (+0,01%), στις 33.852,53 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 65,72 μονάδων (–0,59%), στις 10.983,78 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με οριακή πτώση 6,31 μονάδων (–0,16%), στις 3.957,63 μονάδες.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ