Νέα
  • ΓΔ: 1482.43 +1.22%
  • Τζίρος: 93,68 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΑΓΟΡΕΣ

X.A.: Το ράλι της Alpha Bank οδηγεί τον Γενικό Δείκτη προς τις 1.200 μονάδες

Τραπεζοκεντρική άνοδος σήμερα στο ελληνικό χρηματιστήριο και ο Γενικός Δείκτης προσεγγίζει τις 1.200 μονάδες. Όπως είχαμε αναφέρει και χθες , οι εξελίξεις στο ελληνικό χρηματιστήριο και στο τραπεζικό σύστημα δικαιολογούν μία ανοδική κίνηση προς τις 1.200 μονάδες.

Ο Γενικός Δείκτης κινείται κοντά στις 1.195 μονάδες (άνοδος 1,7%) κυρίως λόγω της ανόδου των τραπεζικών μετοχών μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με την Alpha Bank. Η μετοχή της τράπεζας καταγράφει άνοδο πάνω από 12% και οδηγεί και τις υπόλοιπες τραπεζικές μετοχές σε υψηλότερα επίπεδα.

Μαζί ακολουθούν και τα περισσότερα μη χρηματοοικονομικά blue chips. Η αξία συναλλαγών φαίνεται ότι και σήμερα θα ξεπεράσει τα 90 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης καταγράφει άνοδο 2,33% , ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης άνοδο 0,5%. Ο τραπεζικός κλάδος αυξάνεται κατά 4,71% και ο δείκτης βιομηχανικών κατά 2,48%.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ