Νέα
  • ΓΔ: 1424.04 +0.16%
  • Τζίρος: 184,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΑΓΟΡΕΣ

Καγκελάριος: Τα τέσσερα καρφιά Θεοδωρόπουλου στην Τσέτη, η ασφάλεια της Intracom και η δυναμική της Κρι Κρι

Πηγή: Eurokinissi χρηματιστήριο
Πηγή: Eurokinissi

Το ότι το ελληνικό χρηματιστήριο δεν μπορεί να κινηθεί αυτόνομα είναι γνωστό και αναμενόμενο.  Άλλωστε με τους ξένους επενδυτές να φτάνουν στο 65% της κεφαλαιοποίησης (στις μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης το ξεπερνά και αυτό) δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Αλλά η χθεσινή έντονη υποχώρηση μάλλον δείχνει ότι είναι εξαιρετικά ευάλωτο σε όλες τις τρικυμίες.  Χθες οι αναλυτές έπεσαν έξω γιατί έβλεπαν στήριξη στις 1.450 μονάδες. Μάλλον σήμερα θα επιστρέψει πάνω από τις 1.450 μονάδες ο Γ.Δ. εάν βελτιωθεί το κλίμα στα ξένα χρηματιστήρια.

Μυτιληναίος: Κριτική στην Ε.Ε.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομιλου «Μυτιληναίος» , κ Ευάγγελος Μυτιληναίος δεν φαίνεται να συγκρατείται όταν αναφέρεται στην ‘πράσινη μετάβαση’ και την πολιτική της Ε.Ε για την βιομηχανία.  Η χθεσινή τοποθέτηση του στην εκδήλωση των Επιτροπών Κεφαλαιαγοράς (IOSCO) σχετικά με την ευρωπαική πολιτική με την βιομηχανία ήταν μία εξαιρετικά απλή και στοχευμένη θέση. Θεωρεί ότι σχεδιάζουν χωρίς να υπολογίζουν το κόστος μετάβασης με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις και οι βιομηχανίες να είναι στα ‘κάγκελα’.  Η λύση είναι είτε να χαλαρώσουν τις δεσμεύσεις είτε να επιδοτηθούν οι επιχειρήσεις και οι βιομηχανίες.

Ιντρακόμ: Ο ‘κόκκινος’ αγόρασε τον ‘πράσινο’ 

Μίας και κινούμαστε σε ρυθμό ποδοσφαίρου υπάρχει μία ‘ποδοσφαιρική’ συσχέτιση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Νίκο Μακρόπουλο της Ευρώπης ΑΕΓΑ που εξαγοράστηκε από την Ιντρακόμ.  Κατ’ αρχήν οι δύο επιχειρηματίες είχαν γνωριστεί την δεκαετία του ’90 μέσω του κοινού τους φίλου του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου.  Τα ‘κόκκινα φρονήματα’ του Σωκράτη Κόκκαλη τα ξέρουν όλοι.  Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι ο κ. Μακρόπουλος είναι και ήταν μέλος της οικογένειας του Παναθηναικού. Ο αείμνηστος πατέρας του (έφυγε 100 ετών πριν λίγα χρόνια) είχε βοηθήσει τον ερασιτέχνη ΠΑΟ σε πολύ δύσκολες συγκυρίες ενώ ο κ. Μακρόπουλος διατηρεί στενή φιλία με τον Μίμη Δομάζο, τον Αντώνη Αντωνιάδη, τον Απόστολο Κόντο και άλλες πράσινες δόξες.

Τα «καρφιά» Θεοδωρόπουλου

Καρφιά με το… γάντι έριξε χθες για την αντίπαλό του στην κούρσα για την προεδρία του ΣΕΒ, Ιουλία Τσέτη, ο πολύπειρος επιχειρηματίας και πρωτοπόρος στην βιομηχανία τροφίμων, Σπύρος Θεοδωρόπουλος. Στο γεύμα που παρέθεσε σε δημοσιογράφους, στο εστιατόριο «Βασιλαινας» στην περιοχή του Χίλτον, μίλησε για το όραμά του και τις προτεραιότητές του εφόσον εκλεγεί στο τιμόνι του ισχυρότερου συνδέσμου εργοδοτών της χώρας.

Το μενού δεν είχε μόνο μοσχάρι Νάξου ή ψάρι φιλέτο, αλλά και «καμπανάκια» για τα διαχρονικά προβλήματα της ελληνικής επιχειρηματικότητας όπως και ξεκάθαρες απαντήσεις για τις προθέσεις του την επόμενη μέρα. «Θα αποχωρήσω από το ΔΣ αν χάσω, θα παραμείνω ως μέλος του ΣΕΒ».

Ο ίδιος είπε πως εφόσον εκλεγεί, η πρότασή του για την προεδρεία της Εκτελεστικής Επιτροπής θα είναι η Ράνια Αικατερινάρη. «Είναι ένα άξιο στέλεχος της αγοράς και θα κάνει καλή δουλειά».

Ανάμεσα στη σαλάτα και το κυρίως πιάτο ο πάλαι ποτέ Mr. Chipita δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για την αντίπαλό του, κ. Ιουλία Τσέτη. Δεν φοβάται την διάσπαση είπε, διότι δεν υπάρχουν εκατέρωθεν χαρακτηρισμοί. «Είναι μια ευγενική κούρσα, με διαφορετικό πρόγραμμα, αλλά μια ευγενής άμιλλα, δεν υπάρχουν αντιπαραθέσεις με ποδοσφαιρικούς όρους».

«Η Ευρώπη υποχωρεί  συνεχώς σε αν ταγωνιστικότητα. Η Ινδία, η Κίνα και οι ΗΠΑ προχωρούν με πολύ πιο γενναία βήματα σε πολλούς τομείς»

Και τότε ποιες είναι οι διαφορές;

  1. Το πρώτο καρφί ήρθε για την δήθεν απόσταση από την Περιφέρεια: «Η κ. Τσέτη πιστεύει ότι δεν υποστηρίζουμε αρκετά την Περιφέρεια και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Πως είμαστε μακριά από την Περιφέρεια; Τα τελευταία πέντε χρόνια κάνουμε πολλά πράγματα και κοινές δράσεις με περιφερειακούς συνδέσμους».
  2. Το δεύτερο καρφί ήταν για τον ίδιο τον χαρακτήρα του ΣΕΒ: «Η κ. Τσέτη περιγράφει έναν ΣΕΒ αποτυχημένο. Εγώ περιγράφω έναν ΣΕΒ επιτυχημένο που θέλει βελτίωση. Στην θητεία Παπαλεξόπουλου πήγαμε από τα 400 στα 800 μέλη. Γιατί έρχονται τα μέλη; Γιατί δεν θα έρθεις αν δεν νιώθεις ότι παίρνεις κάτι».
  3. Το τρίτο καρφί ήταν σχεδόν σαν ευχή: «Η κ. Τσέτη πιστεύει ότι πολλά μπορούν να γίνουν καλύτερα. Μακάρι να τα κάνει καλύτερα. Εμένα με ενδιαφέρει να βγει αυτός που θα τα κάνει καλύτερα», είπε για να συμπληρώσει πως «εγώ πιστεύω στην συνέχεια του ΣΕΒ. Η κ. Τσέτη πιστεύει ότι μπορούν πολλά πράγματα να γίνουν πολύ διαφορετικά».
  4. Το τέταρτο καρφί ήρθε με ένταση, ως απάντηση στα όσα λέγονται από την άλλη πλευρά περί «παλιών τζακιών»: «Εγώ είμαι παλιό τζάκι; Εγώ είμαι αυτοδημιούργητος επιχιερηματίας! Η κ. Τσέτη βρήκε την επιχείρηση»!
Ο πολύπειρος επιχειρηματίας έθεσε ως νούμερο ένα προτεραιότητα τον εκσυγχρονισμό της εργασιακής νομοθεσίας, η οποία πρέπει να γίνει απλούστερη, πιο σύγχρονη και πιο δίκαιη για εργαζόμενους και εργοδότες. Η εργασιακή μας νομοθεσία «είναι πολύπλοκη, σε ένα βαθμό κωδικοποιημένη και σε άλλο βαθμό όχι με αποτέλεσμα να προκύπτουν αντιφατικές αποφάσεις από τα Δικαστήρια». 

Χρειαζόμαστε στο ΔΣ μέλη με δυνατότητες και βαρύτητα

Τα άλλα καρφιά ήταν χωρίς επίσημο παραλήπτη αλλά με ιδιαίτερο νόημα:

«Ο ΣΕΒ είναι ένας πολύπλοκος οργανισμός. Απασχολεί 68 επιστήμονες, εξειδικευμένους, που παράγουν θέσεις για οτιδήποτε έχει να κάνει με την επιχειρηματικότητα. Ζούμε σε μια εποχή με μεγάλη αβεβαιότητα και κάθε μέρα προκύπτουν νέα θέματα που παλιότερα δεν μας απασχολούσαν, οπως οι γεωπολιτικές κρίσεις», σημείωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος, μιλώντας για την κρίση στο Σουέζ λόγω των Χούθι, για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, την ενεργειακή κρίση αλλά και την κλιματική κρίση.

Συνεχίζοντας μίλησε για τον όγκο των Οδηγιών που παράγονται από την Κομισιόν και συχνά ανεβάζουν τα κόστη στην Ευρώπη έναντι των ανταγωνιστών της.

Τα προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η νέα ηγεσία του ισχυρότερου συνδέσμου της χώρας είναι τεράστια, παρατήρησε και μίλησε για το μείζον πρόβλημα των ελλείψεων εργατικού δυναμικού και εξειδικευμένων εργαζομένων στην Ελλάδα, την σύνδεση της παραγωγής με την εκπαίδευση. «Ο ΣΕΒ ασχολείται και με πολλά θέματα που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Για παράδειγμα στα εργασιακά υπογράψαμε φέτος πάνω από 35 κλαδικές ή ομοιοεπαγγελματικες συμβάσεις εργασίες».

Μίλησε για την ψηφιακή κάρτα εργασίας, την βιώσιμη ανάπτυξη, την εξωστρέφεια, την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, τα κριτήρια ESG που θα κρίνουν την χρηματοδότηση από τις τράπεζες, την καινοτομία και την ψηφιακή οικονομία. Και διευκρίνησε πως ο ΣΕΒ έχει και γνωμοδοτικό ρόλο σε νομοσχέδια της κυβέρνησης.

Δηλαδή; In the end of the day «χρειαζόμαστε μέλη ΔΣ που να εχουν δυνατότητες. Έχει μεγάλη σημασία οι άνθρωποι στο ΔΣ να έχουν τον χρόνο, τη διάθεση και την βαρύτητα να μπορούν να υποστηρίξουν αυτά τα θέματα. Πρέπει να ξέρεις κι εσύ τι λες, όχι μόνο οι υπηρεσίες σου»…

Ο κ. Θεοδωρόπουλος παρουσίασε το όραμα και τις προτεραιότητές του για την νέα εποχή του ΣΕΒ ενώ εξήγησε γιατί αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία του Συνδέσμου με μια ιστορία που αφορά στον ΛΑΕΚ, έναν Λογαριασμό στον οποίο κατευθύνονται έσοδα από ασφαλιστικές εισφορές εργαζομένων με μοναδικό σκοπό την μετεκπαίδευσή τους.

Χρόνος

Και ο ίδιος έχει, είπε, πλέον τον χρόνο να ασχοληθεί με αυτό τον βαρύνοντα ρόλο.

«Παλαιότερα είχα ερωτηθεί αλλά δεν μπορούσα. Ενιωθα πως δεν είχα το χρόνο. Τότε ήμουν εγώ Διευθύνων Σύμβουλος στις εταιρείες μου. Αλλά πλέον δεν είμαι εγώ ο Διευθύνων Σύμβουλος που ασχολούμαι με την καθημερινότητα. Είμαι CEO στην Bespoke που είναι εταιρεία holding. Και έτσι έχω χρόνο».

Πάντως οι εκλογές θα έχουν παραδοξότητες. «Διότι κανείς από τους προηγούμενους δεν φαντάστηκε ποτέ ότι θα υπήρχε δεύτερο ψηφοδέλτιο», είπε χαρακτηριστικά.  

Το παράδοξο με το ψηφοδέλτιο

Πάντα το ψηφοδέλτιο είναι ένα με συγκεκριμένες θέσεις: 1 πρόεδρο, 3 αντιπροέδρους, 1 Γ.Γ. και 1 ταμία. Έτσι «αν ξεκινήσουμε με 3 αντιπροέδρους δεν θα χρειαστεί να μπουν σταυροί. Αν έχουμε περισσότερους θα χρειαστεί σταυρός κ.ο.κ.»… Συνολικά εκλέγονται 20 μέλη στο ΔΣ και οι 14 είναι απλά μέλη. «Αν έχουμε πάνω από 14 υποψηφιότητες θα χρειαστεί σταύρος». Ίδωμεν…

Πάντως ο ίδιος απέρριψε την ιδέα της ηλεκτρονικής ψήφου που ζήτησε χθες με ανοιχτή επιστολή της η κ. Τσέτη προς το ΔΣ του ΣΕΒ. «117 χρόνια κάνουμε αυτή την διαδικασια. Δεν βλέπω λόγο να την αλλάξουμε. Όταν τα μέλη του ΔΣ ψηφίσαμε, ήταν απούσα»…

Το όραμα

Ο Θεοδωρόπουλος πάντως, με 26ετή θητεία στον ΣΕΒ, εκ των οποίων τα 12 ως Αντιπρόεδρος με ευθύνη τα εργασιακά, είπε πως θα διεκδικήσει την προεδρία επειδή κατάφερε να λύσει το «γόρδιο δεσμό» του ΛΑΕΚ ώστε να συστηθεί ο Οργανισμός που θα διαχειρίζεται τον κουμπαρά για την επανεκπαίδευση των εργαζομένων. «Για εμένα αυτός ήταν ο λόγος. Η ικανοποίηση που παίρνει κανεις, όταν νιώθει ότι κάνει κάτι καλό για την οικονομία και την πατρίδα του»…

Στα επιχειρηματικά, ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε πως ο στόχος για την Bespoke είναι να εισαχθεί στο Χρηματιστήριο προς το 2027 – 2028, ενώ διευκρίνισε πως οι εταιρείες στις οποίες συμμετέχει με τον κ. Ταμβακάκη δεν θα μπουν στην ομπρέλα της Bespoke.

JUMBO: Τα ...μάζεψε εγγράφως για τις ασφαλιστικές

Ο κ. Βακάκης φημίζεται για την ελευθεροστομία του. Πρόσφατα καταφέρθηκε εναντίον των  ασφαλιστικών που τον αποζημίωσαν για τις ζημιές που υπέστη στη Θεσσαλία (αποθήκες) με τον Daniel.  Αυτό βεβαίως εξόργισε τις ασφαλιστικές και κάποιοι διευθύνοντες σύμβουλοι αντέδρασαν και τον ‘απάντησαν καταλλήλως’ (άντε γειά)  και τηλεφωνικά. Έτσι ο κ. Βακάκης, βγήκε χθες και τα ‘μάζεψε’ με νεώτερη ανακοίνωσή του.

Πηγή: Eurokinissi

ΤτΕ: Ο Γ. Στουρνάρας για την κλιματική αλλαγή

«Σε ένα περιβάλλον με αυξημένους κλιματικούς κινδύνους, η προσπάθεια διασφάλισης της σταθερότητας των τιμών και ενός υγιούς τραπεζικού συστήματος καθίσταται ακόμα μεγαλύτερης σημασίας, ώστε η οικονομία και η κοινωνία να είναι περισσότερο ανθεκτικές σε ενδεχόμενες διαταραχές από την κλιματική αλλαγή. Επομένως, η ενσωμάτωση στο έργο των κεντρικών τραπεζών παραμέτρων που σχετίζονται με το κλίμα εμπίπτει στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς τους.

Όμως, η ανάληψη δράσης από τις κεντρικές τράπεζες και τις εποπτικές αρχές είναι ένα απαιτητικό εγχείρημα. Η υψηλή αβεβαιότητα και οι πολλαπλές προκλήσεις της σημερινής εποχής καθιστούν πιο περίπλοκες την αξιολόγηση των κινδύνων από την κλιματική αλλαγή και τη χαρτογράφηση των πιθανών διαταραχών στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα, ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα» ήταν οι βασικές επισημάνσεις του κ. Στουρνάρα.

►Διαβάστε επίσης: Καγκελάριος: Η εβδομάδα των αποτελεσμάτων, ο δυνατός Μυτιληναίος και μικτή εικόνα της Aegean

Cenergy: Πολύ καλά αποτελέσματα στο α’ τρίμηνο

Οι ρυθμοί ανάπτυξη του ομίλου Cenergy πήγαν αρκετά καλά. Οι πωλήσεις ανήλθαν σε 396 εκατ. ευρώ (4% αύξηση σε σχέση με το α’ τρίμηνο του 2023).  Η λειτουργική κερδοφορία (αναπροσαρμοσμένο EBITDA) ανήλθε σε 54,4 εκατ. ευρώ, 24% υψηλότερη

σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο, με σταθερά υψηλά περιθώρια κέρδους στο 13,7%. Οι δύο τομείς παρουσίασαν βελτιωμένες επιδόσεις, διαμορφώνοντας τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη μετά φόρων σε 23,6 εκατ. ευρώ έναντι 15,4 εκατ. ευρώ το α τρίμηνο του 2023 (+54%).

Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο παραγγελιών 1 ανήλθε σε 3,1 δισ. ευρώ στις 31 Μαρτίου 2024.

Τα σχέδια επέκτασης σε όλα τα κύρια εργοστάσια του Ομίλου βρίσκονται σε εξέλιξη σύμφωνα με τα χρονοδιάγραμμα που έχουν τεθεί.

Επιβεβαιώνεται η εκτίμηση αναπροσαρμοσμένου EBITDA (α-EBITDA) για το οικονομικό έτος 2024 σε επίπεδα μεταξύ 230 και 250 εκατ. ευρώ.

Eurobank: Σημαντική συμφωνία με ΕΑΤ

H Eurobank υπέγραψε συμφωνία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα - HDB για τη συμμετοχή της στο Ταμείο Δανείων ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ και στο Ταμείο Εγγυοδοσίας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ, στο πλαίσιο του Ταμείου Χαρτοφυλακίου Ταμείο Επιχειρηματικότητας - ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να προσφέρει δύο ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προγράμματα χρηματοδότησης που στηρίζουν έμπρακτα τις Μικρομεσαίες

Επιχειρήσεις (ΜμΕ) της χώρας. Τα Ταμεία συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΕΣΠΑ 2021-2027, ενώ είναι υπό τη διαχείριση της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας. Ειδικότερα, σκοπός των χρηματοδοτήσεων είναι η κάλυψη των αναγκών των ΜμΕ σε κεφάλαιο κίνησης (ειδικού σκοπού) ή/και η υλοποίηση των επενδυτικών τους σχεδίων.

Συγκεκριμένα:

 Μέσω του Ταμείου Δανείων ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ | Παρέχονται μεσομακροπόθεσμες χρηματοδοτήσεις, οι οποίες, λόγω της συγχρηματοδότησης του Ταμείου, κατά το 40% του δανείου είναι άτοκες, ενώ για το υπόλοιπο ποσό του δανείου (60%) προσφέρονται με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιτόκιο. Επιπλέον, παρέχεται δυνατότητα (υπό προϋποθέσεις) για μερική επιδότηση επιτοκίου ύψους έως 3% για έως και 24 μήνες.

Μέσω του Ταμείου Εγγυοδοσίας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ και με εξασφαλισμένο υπέρ της Eurobank Δανειακό Χαρτοφυλάκιο ύψους €439εκ. | Παρέχονται στο πλαίσιο του Υπο-ταμείου Γενική Επιχειρηματικότητα και του Υπο-ταμείου Επιχειρηματικότητα Νεοσύστατων Επιχειρήσεων χρηματοδοτήσεις μεσομακροπρόθεσμου ορίζοντα και με προνομιακή τιμολόγηση λόγω της παρεχόμενης εγγύησης του Ταμείου. Επιπλέον, παρέχεται δυνατότητα (υπό προϋποθέσεις) μερικής επιδότησης επιτοκίου έως 3% και για έως 24 μήνες. Οι χρηματοδοτήσεις παρέχονται χωρίς τη λήψη εμπράγματων εξασφαλίσεων.

ΟΠΑΠ: Εμφάνιση ‘κόπωσης’

Τα καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR) α’ τριμήνου 2024 ανήλθαν σε €549,7εκ., αυξημένα κατά 4,2% σε ετήσια βάση (α’ τρίμηνο 2023: €527,4εκ.) λόγω της σημαντικής ανάπτυξης του online.

• Τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) α’ τριμήνου 2024 μειώθηκαν κατά 3,1% σε ετήσια βάση στα €190,3εκ. (α’ τρίμηνο 2023: €196,5εκ.) ή κατά 2,5% σε συγκρίσιμη βάση, λόγω των υψηλότερων λειτουργικών εξόδων, και πιο συγκεκριμένα κυρίως λόγω της εμπροσθοβαρούς επιβάρυνσης των εξόδων μάρκετινγκ, για την υποστήριξη της πρόσφατης έναρξης του Eurojackpot και της ανανέωσης του Λόττο και του Τζόκερ. Το περιθώριο EBITDA παρέμεινε στα υψηλά επίπεδα του 35%.

• Τα καθαρά κέρδη το α’ τρίμηνο 2024 ανήλθαν σε €113,3εκ. (α’ τρίμηνο 2023: €118,0εκ.), μειωμένα κατά 3,9% σε ετήσια βάση ή κατά 2,4% σε συγκρίσιμη βάση.
 

►Διαβάστε επίσης: Καγκελάριος: Ο Παπαλεξόπουλος, ο Μυτιληναίος, οι Ευρωεκλογές και η... Eurovision

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Ανοδικά τα μεγέθη

Ανοδικά (και μάλιστα με διψήφια ποσοστά) ήταν τα αποτελέσματα της ΚΡΙ-ΚΡΙ τόσο στο γιαούρτι όσο και στο παγωτό στο α’ τρίμηνο. Οι εξαγωγές της εταιρείας είναι αυτές που δίνουν ώθηση  στα μεγέθη της πιο δυναμικής επιχείρησης της Β. Ελλάδας.

Αναφορικά με την επενδυτική δραστηριότητα, η εταιρεία έχει εκπονήσει και υλοποιεί επενδυτικά σχέδια, με σκοπό την αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας, αλλά και την τεχνολογική αναβάθμιση των εργοστασίων γιαουρτιού και παγωτού. Για τη χρήση 2024, αναμένεται να υλοποιηθούν επενδύσεις συνολικού ύψους μεταξύ 21εκατ  - 25 εκατ. ευρώ.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ