Νέα
  • ΓΔ: 1424.04 +0.16%
  • Τζίρος: 184,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

SingularLogic: Ο Δημήτρης Μπακάκος νέος γενικός διευθυντής Integration

Εpsilon SingularLogic
Πηγή: portal.singularlogic.eu

Ο Δημήτρης Μπακάκος διαθέτει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της SingularLogic, πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής σε θέσεις ευθύνης, ενώ παράλληλα έχει σημαντική εξειδίκευση στη διαχείριση έργων Integration. Στέλεχος σε εταιρείες πληροφορικής για περισσότερα από 32 έτη, τα 12 τελευταία στη θέση του διευθυντή πωλήσεων στη Space Hellas, όπου συνέβαλε καταλυτικά στην αναπτυξιακή πορεία της, ενώ έχει αποτελέσει και στέλεχος στη SingularLogic για 20 έτη, τα περισσότερα σε ανώτερες διοικητικές θέσεις.

Από τη νέα του θέση ο κ. Μπακάκος καλείται να συμβάλει στην ισχυροποίηση της θέσης της εταιρείας, συνδυάζοντας τις αρτιότερες τεχνολογικές επιλογές λύσεων πληροφορικής με τη βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων προς όφελος των πελατών της, στους τομείς: Integration για υλοποιήσεις έργων σε μεγάλους πελάτες του ιδιωτικού τομέα, του δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαχείρισης και υλοποίησης λύσεων με διεθνή πληροφοριακά συστήματα, όπως SAP, καθώς και διαχείρισης και υλοποίησης λύσεων της SingularLogic σε κάθετους τομείς της μεγάλης αγοράς, όπως χρηματοοικονομικός, τηλεπικοινωνιών, καυσίμων, λιανεμπορίου κ.ά..

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περισσότερα