Νέα
  • ΓΔ: 942.46 -1.61%
  • Τζίρος: 98,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ψηφιακή Μέριμνα 2021: Μαθητές και φοιτητές επιλέγουν Public για καλό σκοπό!

Ψηφιακή Μέριμνα - Public
Πηγή: Pixabay

Η πανδημία άλλαξε ριζικά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μαθητές, φοιτητές αλλά και εργαζόμενοι κλήθηκαν να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους και να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Σε αυτό το περιβάλλον μέσω του διαδικτύου οι ανάγκες για τεχνολογικό εξοπλισμό αυξήθηκαν. Τα Public, Νο1 προορισμός τεχνολογίας στέκεται αρωγός χιλιάδων μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου αλλά και φοιτητών, προκειμένου να αναβαθμίσουν τα ψηφιακά μέσα που έχουν στη διάθεσή τους, με όφελος έως και 200 ευρώ, μέσω του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα 2021».

Ψηφιακή Μέριμνα 2021

Ειδικότερα, τα Public σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ», με την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού και τη χρήση του κουπονιού της Ψηφιακής Μέριμνας, παρέχουν τεχνολογικά προϊόντα στις αίθουσες πληροφορικής των σχολείων, στηρίζοντας το πρόγραμμα «Δεσμός για τα Σχολεία». Το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα 2021» δημιουργήθηκε έχοντας ως στόχο να στηρίξει τους μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, από το Δημοτικό έως το Λύκειο, αλλά και τους φοιτητές, επιδοτώντας την ανανέωση των τεχνολογικών εργαλείων που χρησιμοποιούν καθημερινά.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Η διαδικασία ώστε οι δικαιούχοι να αποκτήσουν το tablet, το laptop, ή το desktop που τους αναλογεί είναι απλή:  Λαμβάνουν ένα κουπόνι ύψους έως και 200 ευρώ, το οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν, τόσο στα φυσικά καταστήματα Public, όσο και online στο public.gr, για την απόκτηση τεχνολογικού εξοπλισμού. Η αγορά μπορεί να ξεπερνά το ποσό της αξίας που καλύπτει το κουπόνι, με την συμπλήρωση του ποσού από τον δικαιούχο.

Οσοι πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα digital-access.gov.gr, να συμπληρώσουν την αίτηση και να λάβουν το κουπόνι. Με την αγορά του προϊόντος της επιλογής τους από το Public και χρησιμοποιώντας το κουπόνι της Ψηφιακής Μέριμνας, συνεισφέρουν στην προσπάθεια μας για την ενίσχυση της προσβασιμότητας των μαθητών στην τεχνολογία μέσω του ΜΚΣ Δεσμός.

Ο ΔΕΣΜΟΣ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που λειτουργεί ως αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα. Ένας από τους 4 πυλώνες δράσης αφορά στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Το πρόγραμμα «Δεσμός για τα Σχολεία» έχει σαν στόχο την υποστήριξη σχολείων, σε απομακρυσμένες και υποβαθμισμένες περιοχές, ώστε να βελτιώσουν τις συνθήκες μάθησης με εξοπλισμό, εκπαιδευτικό υλικό και έργα υποδομής. 6 χρόνια, 63 περιοχές, 12.000 μαθητές, 116 σχολεία. Μάθε περισσότερα στο www.desmos.org

Γιατί «Ψηφιακή Μέριμνα», σημαίνει Public!

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περισσότερα