Νέα
  • ΓΔ: 951.65 +0.74%
  • Τζίρος: 60,08 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΛΘ: Ο Ελευθέριος Τσίντζας ο νέος επικεφαλής του Τμήματος Ελέγχου

ΟΛΘ: Ο Ελ. Τσίντζας ο νέος επικεφαλής του Τμήματος Ελέγχου
Πηγή: Intime

Ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) όρισε νέο επικεφαλής στο Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου, τον Ελευθέριο Τσίντζα. Προκάτοχος της θέσης ήταν η Αναστασία Καρύπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. («ΟΛΘ Α.Ε.») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 7551/16.12.2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Ελευθέριος Τσίντζας τοποθετείται ως νέος Εσωτερικός Ελεγκτής και Επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου, σε αντικατάσταση της Κας. Αναστασίας Καρύπη.

Ο κ. Τσίντζας πληροί τις προϋποθέσεις του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου. Έχει 17ετή ενεργή εμπειρία στον εσωτερικό έλεγχο και εντάσσεται στην «ΟΛΘ Α.Ε.» προερχόμενος από την Alpha Bank Romania, όπου διατελούσε Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου από τον Αύγουστο του 2016. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Επιστήμη της Λογιστικής και Διοίκησης (MSc in Accounting and Management) από το Πανεπιστήμιο του Southampton, πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής (CIA), ενώ διαθέτει πιστοποιήσεις και από τον ευρύτερο χώρο του εσωτερικού ελέγχου (CFSA, CFE, CRMA).

Έχει επιλεγεί από το διεθνές Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών (The IIA) ως μέλος της Επιτροπής Διαμόρφωσης Εξετάσεων, θέση την οποία υπηρέτησε για έξι έτη.

Ο κ. Τσίντζας θα αναλάβει τα καθήκοντά του ως Επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου από την 11.01.2021».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περισσότερα