Νέα
  • ΓΔ: 913.36 -0.16%
  • Τζίρος: 71,28 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Τέλη κυκλοφορίας 2020: Πώς να τα πληρώσετε σε άτοκες μηνιαίες δόσεις

Κυκλοφορία / Πηγή: Intime
Κυκλοφορία / Πηγή: Intime

Ειδικά προγράμματα εξόφλησης των Τελών Κυκλοφορίας μέχρι και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις, έχουν ετοιμάσει οι τράπεζες, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων. Μοναδική προϋπόθεση είναι βεβαίως να υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο προς χρήση στις πιστωτικές κάρτες κάρτες τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εξόφληση.

Στην περίπτωση που δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα, με βάση τις προθεσμίες της ΑΑΔΕ, τότε τα Τέλη Κυκλοφορίας 2020 θα βεβαιωθούν μέσω Τaxisnet και θα επιβληθεί το πρόστιμο διπλασιασμού του ποσού. 

H Alpha Bank δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να πραγματοποιήσουν γρήγορα και εύκολα την εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας 2020 μέσω πιστωτικής κάρτας, με δυνατότητα εξόφλησής τους σε έως και 12 άτοκες δόσεις. Μακριά από τα ταμεία και μέσα από τον υπολογιστή ή το κινητό, μπορείτε να εξοφλήσετε τα Τέλη Κυκλοφορίας. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περισσότερα