Νέα
  • ΓΔ: 778.98 -2.28%
  • Τζίρος: 68,65 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

APIVITA: Η Exea εξαγόρασε το μετοχικό κεφάλαιο του Κουτσιανά

APIVITA: Η Exea εξαγόρασε το μετοχικό κεφάλαιο του Κουτσιανά – Νέος πρόεδρος ο Manuel Puig
Πηγή: Eurokinissi

H Exea προχώρησε στην εξαγορά του μειοψηφικού πακέτου μετοχών της APIVITA που διατηρούσε ο ιδρυτής της εταιρίας και μέχρι σήμερα πρόεδρος του ΔΣ, Νίκος Κουτσιανάς.

Στο τιμόνι της εταιρείας παραγωγής φυσικών καλλυντικών θα βρίσκεται πλέον, ο Manuel Puig, σύμφωνα με ανακοίνωση του CEO της APIVITA, Herve Lesieur.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τo 2017, η Exea, εταιρεία χαρτοφυλακίου της Οικογένειας Puig, εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Apivita, ο ιδιοκτήτης της οποίας Νίκος Κουτσιανάς έμεινε ως μειοψηφικός μέτοχος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

Το Δεκέμβριο του 2020, βάσει συμφωνίας μεταξύ των μελών, η Exea εξαγόρασε το πακέτο μετοχών του Νίκου Κουτσιανά. Νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου ορίζεται ο Manuel Puig.

Όλοι μας ευχαριστούμε τον κύριο Νίκο Κουτσιανά για όλα αυτά τα χρόνια στην Apivita, την οποία ίδρυσε με τη γυναίκα του Νίκη το 1979. Η Apivita είναι ένα cult brand ("μάρκα λατρείας") που προσφέρει φυσικές λύσεις ομορφιάς από μελισσοκομικά προϊόντα και μεσογειακά φυτικά εκχυλίσματα ενισχυμένα με κοσμητολογία αιχμής ως μία καινοτόμα υπεύθυνη εταιρεία (η Apivita είναι B Corp από το 2017).

Η εταιρεία αναπτύσσει σημαντικά τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές, ειδικά στην Ευρώπη και στην Ασία. Ολοι μας ευχόμαστε στον κύριο Νίκο Κουτσιανά επιτυχίες στις επόμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ