Νέα
  • ΓΔ: 913.36 -0.16%
  • Τζίρος: 71,28 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Frigoglass: Στη θέση του Χαράλαμπου Γκορίτσα ο Εμμανουήλ Μεταξάκης

Πηγή: Frigoglass
Πηγή: Frigoglass

Η Frigoglass S.A.I.C. (η «Frigoglass» ή η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι ο Χαράλαμπος Γκορίτσας, Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου, ενημέρωσε για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Εταιρεία στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2021. Σε συνέχεια της εξέλιξης αυτής, τη θέση  του Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου αναλαμβάνει ο Εμμανουήλ Μεταξάκης, με ισχύ από την 1η Απριλίου 2021. 

Ο Εμμανουήλ Μεταξάκης εντάχθηκε στην Frigoglass ως στέλεχος του τμήματος Οικονομικού Σχεδιασμού και Ανάλυσης (Financial Planning and Analysis Supervisor) τον Ιούνιο του 2010 και διαθέτει αποδεδειγμένη και εκτεταμένη εμπειρία αφού κατείχε θέσεις ευθύνης εντός της οικονομικής διεύθυνσης της Εταιρείας. Πρόσφατα, κατείχε τη θέση του Διευθυντή Χρηματοοικονομικής Αποδοτικότητας (Head of Financial Performance). Πριν από την Frigoglass, ο κ. Μεταξάκης εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην Deloitte για πέντε χρόνια. 

Ο κ. Μεταξάκης είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και μεταπτυχιακού στο Corporate Finance από το SDA Bocconi.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περισσότερα