Νέα
  • ΓΔ: 913.36 -0.16%
  • Τζίρος: 71,28 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Τι απαντά η Diversa στην επιστολή του Χρηματιστηρίου

Πηγή: Kaboompics

«Αυθαίρετη, στρεβλή ερμηνεία στοιχείων και γεγονότων που αφορούν στην πορεία της εταιρείας» χαρακτηρίζει η Diversa τα όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα ιστοσελίδας, απαντώντας στην από 8 Ιανουαρίου επιστολή του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ωστόσο η εταιρεία σημειώνει πως το μόνο αληθές στοιχείο του δημοσιεύματος ήταν το γεγονός πως η εταιρεία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική  θέση με συρρικνούμενο κύκλο εργασιών και ληξιπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις. 

Και ως «τελευταία θυσία», οι μέτοχοι συμφώνησαν να παραχωρήσουν το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών τους και τη διοίκηση έναντι συμβολικού τιμήματος σε επενδυτικό σχήμα με τον όρο ότι θα καλύψει μεγάλη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και θα δώσει νέο επιχειρηματικό αντικείμενο στην Diversa. «Ήδη βρισκόμαστε στην τελική φάση διαπραγματεύσεων με πιστώτριες τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων για την τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, με διαγραφή μεγάλου μέρους τους και αποπληρωμή των υπολοίπων» αναφέρει η επιστολή. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περισσότερα