Νέα
  • ΓΔ: 913.36 -0.16%
  • Τζίρος: 71,28 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Pasal: Καθήκοντα οικονομικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Νικόλαος Μπαζιώτης

Pasal
Πηγή: Eurokinissi

Νέος Chief Financial / Investment Officer στην Ανώνυμη Εταιρεία «Pasal», ο Νικόλαος Μπαζιώτης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «PASAL ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡEIΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» ανακοινώνει ότι ο κ. Νικόλαος Μπαζιώτης αναλαμβάνει από τις 11 Ιανουαρίου 2021 καθήκοντα Chief Financial Officer / Chief Investment Οfficer. Ο κ. Μπαζιώτης διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία, που υπερβαίνει τα 19 έτη συνολικά, στο χρηματοπιστωτικό χώρο καθώς και στον χώρο της διαχείρισης επενδύσεων, έχοντας αναλάβει κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του θέσεις ευθύνης σε μεγάλους τραπεζικούς και επιχειρηματικούς ομίλους. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Finance από το Birkbeck College, University of London.

Η Διοίκηση της εταιρείας καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά τον κ. Μπαζιώτη και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περισσότερα