Νέα
  • ΓΔ: 1413.26 -0.42%
  • Τζίρος: 104,62 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Παρακολουθήστε το OPEN TV από οποιαδήποτε μεριά του πλανήτη!

OPEN TV - NetTV Plus
OPEN TV - NetTV Plus

Από την Πέμπτη 01/09 οι τηλεθεατές του OPEN TV μπορούν να το παρακολουθήσουν παγκοσμίως μέσα από την πλατφόρμα της NetTV plus!

Η NetTV Plus είναι η κορυφαία τηλεοπτική πλατφόρμα που προσφέρει

στις κοινότητες των ομογενών από την νοτιοανατολική Ευρώπη ό,τι καλύτερο υπάρχει σε περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια και μοναδικό περιεχόμενο οπουδήποτε στον κόσμο. Ως μέλος της United Group – πρωτοπόρου στην παροχή υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών και μέσων μαζικής επικοινωνίας στην νοτιοανατολική Ευρώπη – η NetTV Plus δημιουργήθηκε το 2008. Αρχικά προσέφερε περιεχόμενο από τα Βαλκάνια σε χρήστες εκτός της περιοχής.

Επεκτάθηκε το 2020 για να εξυπηρετήσει την ελληνική διασπορά ανά τον κόσμο.

Χάρη στη δέσμευσή της για καινοτομία, η NetTV Plus προσφέρει αδιάλειπτα στους χρήστες λύσεις τεχνολογίας αιχμής και πρακτικές υπηρεσίες ώστε να διασφαλίζεται η πλέον υψηλή εμπειρία θέασης. Χάρη στην πλατφόρμα EON TV, οι χρήστες της NetTV Plus μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια σε μια ευρεία γκάμα συσκευών, όπως έξυπνα τηλέφωνα, τάμπλετ, λάπτοπ και έξυπνες τηλεοράσεις. Η εφαρμογή ΕΟΝ προσφέρει επιπρόσθετες λειτουργίες, όπως βίντεο κατ’ απαίτηση (Video on demand) ή τηλεοπτικό περιεχόμενο ως και επτά ημέρες μετά την προβολή (Catch up).

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το κανάλι Open Beyond TV συγκαταλέγεται πλέον στην πλατφόρμα NetTV Plus. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας 15 ημέρες δωρεάν ή να χρησιμοποιήσετε την ειδική προσφορά προώθησης για τους νέους χρήστες – «Πληρώνετε 3, Παρακολουθείτε 6 Μήνες» -  και να απολαύσετε την υπέροχη εμπειρία της ελληνικής τηλεόρασης οπουδήποτε στον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα στο nettvplus.gr.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περισσότερα