Νέα
  • ΓΔ: 1045.84 +1.45%
  • Τζίρος: 65,18 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Η Betsson Μεγάλος Χορηγός του ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ

Η Betsson στηρίζει τον γυναικείο αθλητισμό και αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό του ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ υδατοσφαίρισης γυναικών, ο οποίος μετονομάζεται σε ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ BETSSON.

Η υδατοσφαίριση αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα ομαδικά αθλήματα στην Ελλάδα, με το γυναικείο πόλο να έχει επιτυχίες σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Η ομάδα του Αλίμου αποτελεί την ανερχόμενη δύναμη στο ελληνικό γυναικείο πόλο και η Betsson θα αποτελέσει αρωγό σε όλες τις προσπάθειές της εντός και εκτός πισίνας.

Η χορηγική συνεργασία με τον ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ BETSSON, εκτός από την ενίσχυση της ομάδας, αποσκοπεί και στην ανάπτυξη και εξέλιξη του γυναίκειου αθλητισμού της χώρας.

 

Και μάλιστα η συνεργασία με τον Άλιμο ΝΑΣ Betsson ξεκίνησε με τον καλύτερο και πιο αισιόδοξο τρόπο!

Το Σάββατο 29/10 και στην αναμέτρηση με τον NO Λάρισας,  η 11χρονη Αφροδίτη Μπιτσάκου πέτυχε το πρώτο της γκολ στην Α1 Γυναικών και έγραψε ιστορία καθώς έγινε η νεαρότερη σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Έχει γεννηθεί στις 24 Ιανουαρίου του 2011 και αγωνίζεται με το σκουφάκι της Άλιμος ΝΑΣ Betsson στην Α1 κατηγορία γυναικών αλλά και σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Η παρουσία της στις πισίνες σε όλες αυτές τις κατηγορίες ταυτόχρονα αποτελεί σίγουρα ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Μαθαίνει από τους κορυφαίους του χώρου, καθώς προπονείται καθημερινά μαζί με την σπουδαία Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Θάνος Μαρίνος: Στην Betsson, είμαστε παθιασμένοι με τον αθλητισμό

Ο Managing Director της Betsson.gr, Θάνος Μαρίνος, τόνισε από την πλευρά του ότι: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της χορηγίας με την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ BETSSON.

Είμαστε μεγάλοι υποστηρικτές του αθλήματος σε όλο τον κόσμο και γνωρίζουμε τη σημασία της ενθάρρυνσης του γυναικείου αθλητισμού, ειδικά στη Ελλάδα.

Στην Betsson, είμαστε παθιασμένοι με τον αθλητισμό και η συνεργασία με τον Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Αλίμου ευελπιστούμε να βοηθήσει την ομάδα και τις αθλήτριές της!

Θα υποστηρίξουμε αυτή την χορηγία κατά την διάρκεια του χρόνου με πολλές ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα και πάντα με γνώμονα την προσφορά μας προς το άθλημα και την κοινωνία».

Γιάννης Ζουμπουλίδης: Η εταιρεία Betsson.gr, αποτελεί κομμάτι του συλλόγου και του ονόματος της γυναικείας ομάδας

Ο πρόεδρος του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου του Αλίμου, Γιάννης Ζουμπουλίδης δήλωσε αρχικά: «Η συνεργασία του ΑΛΙΜΟΥ Ν.Α.Σ BETSSON με την εταιρεία Betsson.gr αποτελεί χαρά και ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο μας και εμένα προσωπικά.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ένας νεοσύστατος σύλλογος μπορεί να έχει έναν παγκόσμιο επιχειρηματικό κολοσσό ως σύμμαχο, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 20 χώρες και τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στην Ελλάδα, όντας αρωγός του ελληνικού αθλητισμού και προσφέροντας ποικιλοτρόπως στην ελληνική κοινωνία.

Εκ μέρους του ΑΛΙΜΟΥ Ν.Α.Σ BETSSON θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία Betsson.gr, η οποία πλέον αποτελεί κομμάτι όχι μόνον του συλλόγου, αλλά και του ονόματος της γυναικείας ομάδας που ξεκινάει το ταξίδι της στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών στην υδατοσφαίριση»,  ενώ συνέχισε αναφορικά με το επίτευγμα της 11χρονης Αφροδίτης Μπιτσάκου λέγοντας: «Είναι ευτύχημα και μεγάλη χαρά για την ομάδα του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ BETSSON να έχει στις τάξεις του ένα από τα κορυφαία ταλέντα της υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα. Η Αφροδίτη Μπιτσάκου είναι «σπλάχνο» του συλλόγου μας και ευελπιστούμε να φθάσει εκεί που δείχνει ότι μπορεί στο μέλλον. Η Αφροδίτη είναι βασικό μέλος της γυναικείας ομάδας και όλων των ομάδων υποδομής του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ BETSSON και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα νέα παιδιά με κάθε τρόπο!».

 

H 11χρονη Αφροδίτη Μπιτσάκου

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα