Νέα
  • ΓΔ: 1209.34 +1.32%
  • Τζίρος: 71,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Η Betsson μεγάλη χορηγός της Boca Juniors

Η Betsson ανακοινώνει στρατηγική συμμαχία με την Boca Juniors, εδραιώνοντας τη θέση της ως μεγάλος χορηγός της ομάδας μέχρι το τέλος του 2024. Από τις 29 Ιουνίου 2023, η εμβληματική φανέλα της Boca θα φέρει το λογότυπο της Betsson στο επάνω μπροστινό μέρος των ποδοσφαιρικών φανελών της πρώτης κατηγορίας ανδρών και γυναικών για όλους τους τοπικούς και διεθνείς αγώνες.

Η συμφωνία υπεγράφη τη Δευτέρα 26 Ιουνίου από τον πρόεδρο της Boca Juniors, Jorge Amor Ameal, τον CEO του ομίλου της Betsson, Jesper Svensson, τον CCO του ομίλου της Betsson Group, Ronni Hartvig και τον Country Manager της Betsson στην Αργεντινή, Maximiliano Bellio.

Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία της στη βιομηχανία του online gaming, η Betsson δεσμεύεται να παρέχει συναρπαστικές και αποκλειστικές εμπειρίες στους φίλους της ομάδας. Επιπλέον, έχει δεσμευτεί να συνεργαστεί ενεργά με την Boca Juniors για την υλοποίηση κοινωνικών πρωτοβουλιών στην τοπική κοινωνία. 

Ο CEO του Ομίλου της Betsson, Jesper Svensson, περιέγραψε τη συμφωνία ως «ιστορική» και τόνισε πως: «Η Boca είναι αναμφισβήτητα η πιο αξιόλογη ομάδα στο ποδόσφαιρο της Νότιας Αμερικής. Έχει φιλοξενήσει θρυλικούς παίκτες όπως ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος μαζί με άλλους αξιόλογους παίκτες, την έχει αναδείξει σε μια εμβληματική ομάδα παγκοσμίως. Προχωρώντας στην χορηγία με την Boca, συνεργαζόμαστε με το πιο αναγνωρισμένο αθλητικό Βrand στη Λατινική Αμερική, ενισχύοντας έτσι την ταχεία και συνεπή επέκτασή μας στην Αργεντινή».

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα