Νέα
  • ΓΔ: 1209.34 +1.32%
  • Τζίρος: 71,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Μίλτος Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής για πρώτη φορά σε ανοιχτό στίβο κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Στην πρώτο του προσπάθεια «πέταξε» στα 8,50 μ. βάζοντας τα στάνταρντ για τον τελικό ωστόσο το δεύτερο άλμα του ήταν άκυρο.

Το τρίτο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου ήταν στα 8.39 μ. ενώ και το τέταρτο ήταν άκυρο. Στην πέμπτη του προσπάθεια ο Μίλτος Τεντόγλου έφτασε στα 8,30μ.

Στο τελευταίο του άλμα ο Μίλτος Τεντόγλου πέταξε στα 8,52μ και στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής. 

Συλλέκτης μεταλλιών ο Τεντόγλου

O Μίλτος Τεντόγλου πρόσθεσε ακόμα ένα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του. Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, το ασημένιο στο Παγκόσμιο του Γιουτζίν το 2022, το χρυσό στο Παγκόσμιο κλειστού στο Βελιγράδι το 2022, δύο χρυσά στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού το 2018 στο Βερολίνο και το 2022 στο Μόναχο, τρία χρυσά στο Ευρωπαϊκό κλειστού το 2019 στη Γλασκώβη, το 2021 στο Τόρουν και το 2023 στην Κωνσταντινούπολη.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα