Νέα
  • ΓΔ: 1209.34 +1.32%
  • Τζίρος: 71,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Βουτιά για τη μετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μετέωρο το πωλητήριο

Πηγή: AP

Η μετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διολίσθησε στις ΗΠΑ την Τρίτη, στον απόηχο δημοσιεύματος της Mail On Sunday που ανέφερε ότι η οικογένεια Γκλέιζερ πρόκειται να βγάλει το πωλητήριο από τον σύλλογο, αφού δεν έλαβε προσφορές που να ανταποκρίνονται στην τιμή που ζητούσε.

Η μετοχή της ομάδας της Premier League υποχώρησε έως και 11%, οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη ημερήσια πτώση εδώ και περίπου έναν μήνα. Κατά το τελευταίο κλείσιμο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτιμήθηκε στα 3,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η εφημερίδα επικαλείται πηγή κοντά στους Γκλέιζερ, η οποία δήλωσε ότι η οικογένεια μπορεί να προσπαθήσει να πουλήσει ξανά τον σύλλογο το 2025, εφόσον υπάρξουν βελτιωμένες συνθήκες για την προσέλκυση περισσότερων πλειοδοτών.

Ο σεΐχης Jassim Bin Hamad J.J. Al Thani, μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ, και ο επικεφαλής της Ineos Jim Ratcliffe υπέβαλαν προσφορές για την απόκτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την οικογένεια Γκλέιζερ, οι οποίοι έχουν στην ιδιοκτησία τους τον σύλλογο από το 2005.

Με πληροφορίες από Bloomberg

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα