Νέα
  • ΓΔ: 914.98 +0.51%
  • Τζίρος: 34,93 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει την Πυλαία για να γίνει κέντρο εμβολιασμού για τον κορωνοϊό

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Πυλαία, για κέντρο εμβολιασμού
Πηγή: Intime

Ανακοινώθηκε σήμερα από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ, ότι θα προσφέρουν το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην Πυλαία για τη λειτουργία κέντρου εμβολιασμού κατά του κορονοϊού.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στα κοινωνικά θέματα και αντιλαμβανόμενος κάθε φορά τις ανάγκες του συνόλου, προσφέρει στην ελληνική πολιτεία χώρο στο ιδιόκτητο κλειστό γήπεδό του «PAOK Sports Arena», για λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου.

Με την κίνησή μας αυτή συμβάλλουμε ουσιαστικά προσφέροντας έναν σύγχρονο και μοντέρνο χώρο με εύκαιρους και πολλούς χώρους στάθμευσης, ενώ βοηθάμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας, η οποία δημιούργησε τόσες δυσάρεστες επιπλοκές στις ζωές όλων μας.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή η κίνηση είναι συνέχεια της προσφοράς μας τον περασμένο Μάρτιο, όταν και πάλι θέσαμε τις γηπεδικές μας εγκαταστάσεις στη διάθεση της ελληνικής πολιτείας, εάν και εφόσον τις χρειάζεται, να τις διαχειριστεί κατά τη δική της κρίση».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα