Νέα
  • ΓΔ: 1215.8 -0.16%
  • Τζίρος: 101,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Η Next e.GO θα φτιάξει εργοστάσιο ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Πηγή: https:e-go-mobile.com
E.go Πηγή: https:e-go-mobile.com

Μετά την VW ακολουθεί η Next e.GO. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία που ειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων δρομολογεί τη δημιουργία εργοστασίου αυτοκινήτων στη χώρα μας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newmoney.gr, την Τετάρτη, σε διαδικτυακή εκδήλωση ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας καθηγητής Ulrich Hermann και ο υφυπ. για την Οικονομική Διπλωματία Κώστας Φραγκογιάννης αναμένεται να υπογράψουν το μνημόνιο συναντίληψης μεταξύ των δύο πλευρών με απώτερο στόχο την κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Η επένδυση της VW στην Αστυπάλαια

Λίγες εβδομάδες πριν, η ελληνική κυβέρνηση και η VW είχαν παρουσιάσει τα σχέδιά τους για την Αστυπάλαια. Το έργο περιλαμβάνει τη σταδιακή αντικατάσταση των συμβατικών ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης οχημάτων στο νησί με ηλεκτρικά, την εισαγωγή καινοτόμων υπηρεσιών μετακίνησης καθώς και την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, χωρίς αρνητικό οικολογικό αποτύπωμα, σε αντικατάσταση των σημερινών γεννητριών πετρελαίου. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ AUTO

Περισσότερα