Νέα
  • ΓΔ: 951.65 +0.74%
  • Τζίρος: 60,08 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Tesla: Τα νέα μοντέλα θα έχουν αυτονομία έως 700 χιλιόμετρα

φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου
Σταθμός φόρτισης Tesla / Πηγή: pixabay

Τα νέα μοντέλα της Tesla θα πετύχουν αυτονομία στα 700 χιλιόμετρα δήλωσε ο CEO της εταιρείας, Ελον Μασκ, σε ευρωπαϊκή διάσκεψη για τις μπαταρίες και το μέλλον τους στην αυτοκινητοβιομηχανία και πρόσθεσε πως ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι η αυτονομία να φτάσει τα 1.000 χιλιόμετρα ανά φόρτιση σχετικά σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα περισσότερα μοντέλα της Tesla αναβαθμίστηκαν πρόσφατα αναφορικά με την αυτονομία τους.

Ειδικότερα, τα αυτοκίνητα Model 3, Model X και Model Y, χάρη σε ένα νέο λογισμικό διαχείρισης ενέργειας παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη αυτονομία σε σχέση με το παρελθόν.

Η πίεση της Tesla να αυξήσει την αυτονομία των μοντέλων της, προκύπτει από την ανακοίνωση της Lucid ότι το Air είναι δυνατό να καλύψει 832 χιλιόμετρα με μόλις μία φόρτιση.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Ελον Μασκ δεσμεύτηκε για την παρουσίαση ενός νέου, μικρότερου μοντέλου Tesla έως το 2023, που θα είναι hatchback και η βασική τιμή του θα ξεκινά από τα 25.000 δολάρια.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ AUTO

Περισσότερα