Νέα
  • ΓΔ: 1016.07 +0.06%
  • Τζίρος: 36,12 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ που προσφέρει στους πελάτες της... ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της αποκλειστικά στη Γερμανία, να αγοράσουν ή να μισθώσουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Finn της κινέζικης εταιρείας Elaris.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στη Γερμανία η γνωστή αλυσίδα δίνει τη δυνατότητα μίσθωσης ή αγοράς ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου για τους πελάτες της.

Είχε προηγηθεί ανάλογη κίνηση με ένα συγκεκριμένο αριθμό Nissan Leaf, που διατέθηκαν με τον ίδιο τρόπο.

Τώρα, τα Lidl διαθέτουν 100 Finn, ένα από τα δύο μοντέλα της Elaris που κυκλοφορούν από το 2021, για αγορά ή μίσθωση με προνομιακές προϋποθέσεις.

Ωστόσο για να πραγματοποιηθεί η αγορά του συγκεκριμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου ο πελάτης θα πρέπει να έχει κάνει την παραγγελία του οχήματος μέσω της επίσημης εφαρμογής lidl plus. Στη συνέχεια η παράδοση μπορεί να γίνει στον χώρο του.

Το Elaris Finn είναι ένα διθέσιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο κινέζικης παραγωγής με μήκος λίγο μεγαλύτερο από τα 2,8 μέτρα και έναν ηλεκτρικό κινητήρα που αποδίδει 48 ίππους. η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 32 kWh και μπορεί να φορτίσει (σε wallbox 30 kW) στο 100% από άδεια, μέσα σε μια ώρα, ενώ από το 5% στο 100% από κοινή οικιακή πρίζα, χρειάζεται 5 ώρες.

Η τιμή του αυτοκινήτου μέσω της εφαρμογής των Lidl (Lidl Plus) είναι 13.000 ευρώ, ενώ το μηνιαίο μίσθωμα (με ανώτερη διάρκεια ενός έτους ή 10.000 χλμ.) είναι 222 ευρώ.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ AUTO

Περισσότερα