Νέα
  • ΓΔ: 860.32 +1.29%
  • Τζίρος: 37,98 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Nissan - Apple: Διαψεύδουν τις επαφές για δημιουργία αυτόνομου οχήματος

Το εργοστάσιο της Nissan στη βορειοανατολική Αγγλία / Πηγή: AP Newsroom
Το εργοστάσιο της Nissan στη βορειοανατολική Αγγλία / Πηγή: AP Newsroom

Διαψεύδει τις πληροφορίες ότι βρίσκεται σε επαφές με την Apple η Nissan για τη δημιουργία ενός αυτόνομου οχήματος για λογαριασμό του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, οι συζητήσεις ξεκίνησαν αλλά δεν προχώρησαν ποτέ σε υψηλότερο επίπεδο, λόγω της διστακτικότητας της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας να αναλάβει την κατασκευή ενός τέτοιου οχήματος για λογαριασμό της Apple.

«Δεν βρισκόμαστε σε επαφές με την Apple. Ωστόσο η Nissan είναι πάντα ανοιχτή στο ενδεχόμενο συνεργασιών που θα επιταχύνουν την μεταμόρφωση της βιομηχανίας» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Reuters, ενώ η Apple δεν σχολίασε τις πληροφορίες.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι σε ναυάγιο οδηγήθηκαν και οι επαφές της Apple με την Hyundai για τον ίδιο σκοπό, ενώ τα δημοσιεύματα επιμένουν ότι η εταιρεία προχωρά κανονικά στην υλοποίηση των σχεδίων της για δημιουργία δικού της οχήματος έως το 2024.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ AUTO

Περισσότερα